Collagen OS

52,00 kr.1.360,00 kr.

 

INCI: Cocoyl Hydrolyzed Collagen

 

Indsatsmængde: 1.0% – 3.0%

 

Udseende: Klar til let sløret

 

Collagen OS er en olieopløselig collagen udvundet af hvede, sojabønner og korn. Collagenen er 100% vegetabilsk.

Collagen OS kan opløses direkte i en olie eller olieblanding og anvendes som den er i den anbefalede indsatsmængde.

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Collagen OS- ‘OS’ betyder ‘oil soluble’, som betyder olieopløselig. Denne form for collagen kan altså opløses i olie istedet for vand, som collagen ellers oftest er fremstillet til.

Den olieopløselige collagen er 100% udvundet af vegetabilske råvarer og er derfor anvendelig i produkter, som er vegetabilske/veganske.
Collagen OS er let at anvende i olier og serummer og den skal tilføres i oliefasen, ved en temperatur på produktet på under 40 grader hvis det er et produkt der fremstilles ved opvarmning.

Collagen er kendt for at tilføre huden ekstra fugt og smidighed. Denne collagen fremhæver desuden hudens egen egenskab til at optage fugt og er også istand til at beskytte huden, så den ikke irriteres af andre produkter. Som der står ved fabrikkens beskrivelse af den, yder den en høj grad af “anti- irritation, i forhold til andre råvarer med allergener i,- konserveringsmidler mm.

Ordet collagen kommer fra de to ord ‘kolla’ (lim) og ‘gen’ (producere). Det giver mening at sammenligne collagen med lim, idet collagenen har lim-lignende egenskaber, når det gælder vores hud. Collagen er en slags bindevæv, som hjælper andre strukturer i huden til at binde sammen, hvilket vil sige, at collagen er medvirkende til at holde huden fast, fyldig og smidig. Med alderen nedsættes hudens naturlige produktion af collagen, og de fleste er bekendt med, at når dette sker, udvikler vi fine linjer, som kan sætte sig til nogle dybe nogle af slagsen – og dermed har vi rynker. Ved en daglig tilførsel af Collagen OS i det produkt man bruger, bliver det lettere at opretholde en hud, som ser sund ud, til trods for de linier/rynker der med årene naturligt kommer.

Det må ikke forståes sådan, at Collagen OS er et mirakelprodukt, der kan give evigt ungdommeligt udseende hud. Det er hverken Collagen,- Peptider eller de mange andre virkestoffer der fåes istand til. Men det de kan er at bremse processen, og for dem der f.eks udvikler meget tidligt, – og meget dybere rynker end andre,- for det er jo også meget forskelligt, der giver det god mening at tilføje nogle af de her meget aktive virkestoffer til sine produkter.

Lige lidt generel info:

Hvad er Collagen? Hvorfor Collagen er vigtigt for huden? Hvad forårsager Collagen tab? Hvordan du anvender Collagen bedst? 

Hvis Collagen skal have den bedste effekt, bør den anvendes i ikke for fede produkter. Det gælder mange af aktivstofferne, som AHA-Ekstrakt,- Peptider mm, at de virker bedst i produkter, der ikke indeholder for store og tunge fedtfaser.

Det giver lidt sig selv, for laver man et produkt med råvarer som Vokstyperne,- Butter,- Kakaosmør og de federe af olierne, så vil de forhindre en optimal optagelse af det ønskede virkestof, fordi de vil lægge sig på ydersiden af huden og blokere for at de ønskede aktivstoffer får mulighed for at trænge ind i underhuden og give en effekt.                                                          Derfor anvendes Collagen og de andre typer virkestoffer bedst i de lette og magrere cremer/ serum typer, hvor man også bør gå efter de magrere olier.                                                                  For optimal effekt bør det produkt man har valgt at komme Collagen OS i, anvendes morgen og aften. Der er det så også en fordel at det ikke er for fedtende/tunge produkter, da et magert og mere letoptageligt produkt lettere kan anvendes med en creme over.

Da Collagen OS jo er speciel ved, at den kan opløses direkte i en olie, kan man både bruge den i opskrifter som Serum med Vegetal, som ligger Her:

Eller i koldrørte cremetyper fremstillet med Cremlet,– Aristoflex eller Emulzap.                               Man kan f.eks bruge en mager creme/ serum om morgenen med Collagen OS i, og så en creme ovenover alt efter vejr og årstid.

Og så om aftenen have en mager olie i en pipette eller roll on flaske med Collagen OS i.

Gode magre olier kan f.eks være:

Har man meget tør hud, kan disse olier også være gode at bruge, de er en smule federe end de andre, men stadig ikke meget fede, og svært optagelige som f.eks Mandelolie / Avocadoolier mm er.

 

Sikkerhedssætninger:

P233: Hold beholderen tæt lukket
P402: Opbevares på et tørt sted
P404: Opbevares i en lukket beholder
P410: Beskyttes mod sollys
P411: Opbevares ved temperaturer, der ikke overstiger 32°

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,