Vegetabilske olier

Jeg har virkelig mange forskellige af de koldtpressede basis olier. Der er efterhånden også en pæn del økologiske olier herimellem. Normalt vil de alle som udgangspunkt være koldtpressede, altså også de ikke økologiske og aldrig raffinerede.
Jeg synes det er vigtigt man kan se olierne, og deres farve. Optimalt hvis man også kunne dufte dem, men der er vi ikke endnu:)
Vigtigt fordi det kan ændre meget på det færdige udseende af ens produkter. Og der kan være meget stor forskel på olierne. Ved f.eks avocado olien der som almindelig koldtpresset er klar medens den tilsvarende øko udgave af avocadoolien er helt mørkegrøn.

Så derfor er der ved alle mine olier ikke blot billeder af en flaske med en etiket, men en klar karaffel med olien i, så det tydeligt ses hvordan den er. Og på den måde hvordan den vil påvirke det produkt du vil bruge den til.

Når jeg  har så mange olier, er det fordi det efter min mening er en af de bedste og enkleste kilder til at tilføre gode aktivstoffer til huden. Og så også fordi vores hud er meget individuel, og olier kan føles meget forskellig og optages lige så forskelligt.

Den optimale blanding til netop ens egen hud, kan man ved at der er så stor et udvalg langt lettere have en mulighed for at mikse sig frem til.

Comments are closed.