Kurser & Workshops

Opdatering, forår 2024:

Der vil fortsat ikke i den kommende tid blive lagt nye kursus datoer ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon, hvis du f.eks. skal ud og undervise og har brug for hjælp til gode produkter at lave, eller hjælp til beregninger af opskrifter m.m. Ved travlhed kan det ikke garanteres at der svares med det samme, men jeg bestræber mig på at skrive eller ringe tilbage hurtigst muligt.

Jeg har løbende fokus på at opdatere min side med opskrifter, som du finder her: 

Her på siden vil der blive lagt op når jeg holder kurser og workshops rundt omkring i landet.

Jeg har holdt kurser i hvordan man laver sin egen naturkosmetik og hudplejeprodukter som cremer, sæber, serums og meget mere siden 1983 med de rigtige råvarer uden parabener og dårlige tilsætningsstoffer. Efter et kursus vil man vende hjem med meget mere viden indenfor naturkosmetik, lækre færdigvarer du selv har lavet og inspiration til nye ting du selv kan lave derhjemme.

Er du skole/institution eller lignende og kunne tænke dig at få mig ud og holde et kursus er du velkommen til at kontakte mig på cremecompagniet@mail.dk

 Hudpleje med rene Råvarer: 

Kom til nogle koncentrerede timer i hudplejens tegn, og lær en masse om hvordan du selv kan fremstille produkter af forskellig slags, der er helt uden alle de skadelige eller bare ligegyldige produkter og fyldstoffer ,men i stedet for udelukkende lavet baseret på de gode olier,- Vitaminer og virkestoffer fra naturlige råvarer. Råvarer der kan gøre en forskel for huden.

Dette kursus er som navnet siger, et basiskursus, og er målrettet dig der gerne vil i gang med at lave dine egne produkter, men lige mangler lidt grundviden om nogle af de forskellige teknikker, der kan bruges.

Du kan godt hvis du har lavet lidt, få glæde af kurset. Men det henvender sig ikke til dig der arbejder mere professionelt eller har meget øvelse indenfor området. Jeg prioriterer meget, at gruppen passer til mit oplæg, så alle får mest muligt ud af kurset

I løbet af de 5 timer, kommer vi rundt om flere forskellige cremerøringsteknikker, som f.eks.:

  • Varmrøring
  • Koldrøring
  • Gel produktion
Ud fra de forskellige teknikker vil du lære at lave grund produkter, som du selv kan variere med olier,- ekstrakter og virkestoffer.
At kunne forskellige teknikker, der hver især giver meget forskellige slutprodukter, er essentielt, da man på den måde bliver i stand til at lave både de mere fedttilførende og de meget fugttilførende hudplejeprodukter. Og på den måde variere, både efter hudtype,- årstid og alt det der ellers kan spille ind og ændre på hudens behov.

På de 5 timer vil blandt andet blive fremstillet:

  • Flere forskellige typer ansigtsprodukter
  • Forskellige typer hudpleje til både hånd- og kroppen. de to mest brugte, er enten en almindelig type bodylotion eller det vandfri alternativet, som er  en body bar, hvor man har sin body lotion i bar form. Vi ser på de forskellige muligheder, og leger lidt med forskellige udgaver.
Jeg arbejder til at starte med at gennemgå råvarerne kort til det produkt der skal fremstilles, hvorefter deltagerne i mindre grupper selv fremstiller produkterne. På den måde, ved at alle aktivt deltager i fremstillingsprocessen, lærer man efter min mening bedst muligt.
Og kan måske endda ende ud i at skulle lave noget fejlfinding, da der jo kan ske fejl i sådan en proces, når det er nyt og man er flere om det :)
Af alle produkterne bliver fremstillet , så alle i gruppen får pæne portioner med hjem, så der er til god tid, at teste de forskellige produkter og finde ud af hvad man vil fortsætte med at lave selv.
Jeg medbringer alle råvarer, og emballage til det hele. Og alt der ellers er brug for. Og alle råmaterialer er inkluderet i prisen.

Der er mulighed for individuelt at tilsætte duft fra de medbragte æteriske / essentielle olier, eller simpelthen vælge at have produktet neutralt.

Der vil være et udvalg af forskellige duftmuligheder. Men det er ikke det vigtige på dette kursus, og derfor ikke noget der bliver brugt andet tid på, end en kort introduktion om muligheden.

Når produkterne er fremstillet og kommet på forskellig passende emballage, så får alle selvfølgelig hver deres produkt med hjem sammen med opskrifterne til de forskellige ting der bliver lavet, så man kan kaste sig ud i det selv senere.

Prisen:

En kursusdag på 5 timer, inklusive opskrifter og materialer til produkter koster 950,- kr.

Beløbet kan når du har fået bekræftelse på der er plads overføre til:

Netbank: reg nr: 5479  konto nr: 088 3112

Eller:

Mobilepay:  58 702

Husk at skrive tekst : kursus og navn.

Underviser: 

Jeg hedder Lone, og har holdt mange kurser, siden mit allerførste kursus tilbage i 1983.

Siden 1981 har jeg haft mit firma Druiden og Cremecompagniet, hvor jeg sælger råvarer til Naturkosmetik. Jeg har haft tre butikker, også med salg af råvarer. Jeg lukkede den sidste butik i 2012, for at koncentrere mig om min webside: https://www.cremecompagniet.dk/

I årenes løb har jeg holdt kurser på både plejehjem, fritidsklubber, aftenskoler, folkeskoler og privat.

Jeg har holdt kosmetikkurser i 1990’erne på masser af ungdomsskoler, da det var hot, samt basiskurser, urtekurser og meget andet sjovt.

Jeg brænder for at udvikle gode produkter, med de bedste råvarer, der er bedre end de dyreste produkter man kan købe. En “no go” for mig er brugen af animalsk fremstillede produkter såsom silkeprotein,- Emuolie,- slangefedt,- hanekam og alt det andet forfærdeligt der fremstilles af dyr.

På min webside lægger jeg løbende nye opskrifter ud, som jeg udvikler og tester igennem, så det er muligt for alle at lave Naturkosmetik. Med et godt slut resultat.

God fornøjelse

Tanker om fremtidige kurser:

  • Et basiskursus ( se beskrivelse ved øverste kursus)
  • Et kursus i forskellige typer bars. Herunder shampoo bars,- conditioner bars og rense bars mm.
  • Et kursus med Hårprodukter, som Hårkur,- balsam og efter spray typer.
  • Et kursus helliget serum typer. Herunder de forskellige baser til at komme aktivstofferne på. Koldrørte og geltyper mm. Og en sikkert helt ny verden af spændende aktivstoffer,- peptider,- liposomer,-hyaloron,- og meget mere. Det er ikke et hudplejekursus, jeg har ikke forstand på hvad andre skal bruge. Det er et kursus om at lave sine egne luksus aktiv produkter.

OBS: Ingen af disse eller de kurser der er sat op, er for folk med eget firma/ brand.  Det skal være kurser hvor alle får plads og hvor man kan lære noget uden noget har en egen dagsorden. 

Har man som eget firma/brand behov for udvikling af opskrifter/ og meget mere, så kan man altid kontakte mig med en mail, med kort beskrivelse af hvad man er interesseret i, og så tager jeg gerne kontakt, og så kan vi derfra aftale pris alt efter behov og omfang.