Kurser & Workshops

Der vil ikke i den kommende tid blive lagt nye kursus datoer ud. 

Alt er og bliver aflyst. Min Sund livsstil messe der skulle have været for 35 år i år, er forlængst blevet aflyst, og den næste kommende messe i Marts, i Århus, er der allerede skrevet ud om de mange restriktioner med den, med meget få personer ind igennem pr dag f.eks. ):

Og set i lyset af udviklingen i samfundet der stadig ligger og kæmper med Corona, synes jeg selv det er det eneste der giver mening. Ayt vente. 

Så indtil videre der tænker jeg alt efter udvikling selvfølgelig af sygdom mm at der ikke bliver sat kurser op i resten af 2020. 

Du er altid velkommen til hvis du feks skal ud og undervise og har brug for hjælp til gode produkter at lave og hjælp til beregninger,- opskrifter mm at kontakte mig om det på mail eller telefon. 

Og ellers vil jeg bruge den ekstra tid der kunne komme til at få lagt så meget som muligt mere nyt ind under min side med opskrifter, som du finder her: 

Her på siden vil der blive lagt op når jeg holder kurser og workshops rundt omkring i landet.

Jeg har holdt kurser i hvordan man laver sin egen naturkosmetik og hudplejeprodukter som cremer, sæber, serums og meget mere siden 1983 med de rigtige råvarer uden parabener og dårlige tilsætningsstoffer. Efter et kursus vil man vende hjem med meget mere viden indenfor naturkosmetik, lækre færdigvarer du selv har lavet og inspiration til nye ting du selv kan lave derhjemme.

Er du skole/institution eller lignende og kunne tænke dig at få mig ud og holde et kursus er du velkommen til at kontakte mig på cremecompagniet@mail.dk

Nye kurser 2020 bliver alle  afholdt i Spiren helsekostbutik i Dalum. Fyn.

Basiskursus i Naturkosmetik:

Tid og sted: 

Lørdag 21-3-2020 / Næste dato følger senere.

Begge datoer fra 13.00 til 18.00

Begge dage er et enkelt forløb, og identiske. Du skal således blot melde dig til den dag du bedst kan.
 Hudpleje med rene Råvarer: 

Kom til nogle koncentrerede timer i hudplejens tegn, og lær en masse om hvordan du selv kan fremstille produkter af forskellig slags, der er helt uden alle de skadelige eller bare ligegyldige produkter og fyldstoffer ,men istedetfor udelukkende lavet baseret på de gode olier,- Vitaminer og virkestoffer fra naturlige råvarer. Råvarer der kan gøre en forskel for huden.

Dette kursus er som navnet siger, et basiskursus, og er målrettet dig der gerne vil igang med at lave dine egne produkter, men lige mangler lidt grundviden om nogle af de forskellige teknikker, der kan bruges.

Du kan godt hvis du har lavet lidt, få glæde af kurset. Men det henvender sig ikke til dig der arbejder mere professionelt eller har meget øvelse indenfor området. Jeg prioriterer meget, at gruppen passer til mit oplæg, så alle får mest muligt ud af kurset

I løbet af de 5 timer, kommer vi rundt om flere forskellige cremerøringsteknikker, som f.eks:

  • Varmrøring
  • Koldtrøring
  • gel produktion
Udfra de forskellige teknikker vil du lære at lave grund produkter, som du selv kan variere med olier,- ekstrakter og virkestoffer.
At kunne forskellige teknikker, der hver især giver meget forskellige slutprodukter, er essentielt, da man på den måde bliver istand til at lave både de mere fedttilførende og de meget fugttilførende hudplejeprodukter. Og på den måde variere, både efter hudtype,- årstid og alt det der ellers kan spille ind og ændre på hudens behov.

På de 5 timer vil blandt andet blive fremstillet:

  • Flere forskellige typer ansigtsprodukter
  • Forskellige typer hudpleje til både hånd- og kroppen. de to mest brugte, er enten en almindelig type bodylotion eller det vandfri alternativet, som er  en body bar, hvor man har sin body lotion i bar form. Vi ser på de forskellige muligheder, og leger lidt med forskellige udgaver.
Jeg arbejder med at starte med at gennemgå råvarerne kort til det produkt der skal fremstilles, hvorefter deltagerne i mindre grupper selv fremstiller produkterne. På den måde, ved at alle aktivt deltager i fremstillingsprocessen, lærer man efter min mening bedst muligt.
Og kan måske endda ende ud i at skulle lave noget fejlfinding, da der jo kan ske fejl i sådan en proces, når det er nyt og man flere om det:)
Af alle produkterne bliver fremstillet , så alle i gruppen får pæne portioner med hjem, så der er til god tid, at teste de forskellige produkter og finde ud af hvad man vil fortsætte med at lave selv.
Jeg medbringer alle råvarer, og emballage til det hele. Og alt der ellers er brug for. Og alle råmaterialer er inkluderet i prisen.

Der er mulighed for individuelt at tilsætte duft fra de medbragte æteriske / essentielle olier, eller simpelthen vælge at have produktet neutralt.

Der vil være et udvalg af forskellige duftmuligheder. Men det er ikke det vigtige på dette kursus, og derfor ikke noget der bliver brugt andet tid på, end en kort introduktion om muligheden.

Når produkterne er fremstillet og kommet på forskellig passende emballage, så får alle selvfølgelig hver deres produkt med hjem sammen med opskrifterne til de forskellige ting der bliver lavet, så man kan kaste sig ud i det selv senere.

Prisen:

En kursusdag på 5 timer, inklusive opskrifter og materialer til produkter koster 650,- kr.

Beløbet kan når du har fået bekræftigelse på der er plads overføre til:

Netbank: reg no: 5479  kontono: 088 3112

Eller:

Mobilepay:  58 702

Husk at skrive tekst : kursus og navn.

Underviser: 

Jeg hedder Lone, og har holdt mange kurser, siden mit allerførste kursus tilbage i 1983.

Siden 1981 har jeg haft mit firma Druiden og Cremecompagniet, hvor jeg sælger råvarer til Naturkosmetik. Jeg har haft tre butikker, også med salg af råvarer. Lukkede den sidste i 2012, for at koncentrere mig om min webside: https://www.cremecompagniet.dk/

I årenes løb har jeg holdt kurser på både plejehjem,- fritidsklubber,- aftenskoler,- skoler,- og privat og meget andet:)

Jeg har holdt kosmetikkurser i 1990 erne på masser af ungdomsskoler, da det var hot, basiskurser, – urtekurser og meget andet sjovt.

Jeg brænder for at udvikle gode produkter, med de bedste råvarer, der er bedre end de dyreste produkter man kan købe. Min eneste absolut “no go” er animalsk fremstillede produkter, som silkeprotein,- Emuolie,- slangefedt,- hanekam og alt det andet forfærdeligt der fremstilles af dyr. \uD83C\uDF3A

På min webside lægger jeg løbende nye opskrifter ud, som jeg udvikler og tester igennem, så det er muligt for alle at lave Naturkosmetik.

Med et godt slut resultat.

God fornøjelse

Eller:

Mobilepay:  58 702

Husk at skrive tekst : kursus og navn.

Underviser: 

Jeg hedder Lone, og har holdt mange kurser, siden mit allerførste kursus tilbage i 1983.

Siden 1981 har jeg haft mit firma Druiden og Cremecompagniet, hvor jeg sælger råvarer til Naturkosmetik. Jeg har haft tre butikker, også med salg af råvarer. Lukkede den sidste i 2012, for at koncentrere mig om min webside: https://www.cremecompagniet.dk/

I årenes løb har jeg holdt kurser på både plejehjem,- fritidsklubber,- aftenskoler,- skoler,- og privat og meget andet:)

Jeg har holdt kosmetikkurser i 1990 erne på masser af ungdomsskoler, da det var hot, basiskurser, – urtekurser og meget andet sjovt.

Jeg brænder for at udvikle gode produkter, med de bedste råvarer, der er bedre end de dyreste produkter man kan købe. Min eneste absolut “no go” er animalsk fremstillede produkter, som silkeprotein,- Emuolie,- slangefedt,- hanekam og alt det andet forfærdeligt der fremstilles af dyr.

På min webside lægger jeg løbende nye opskrifter ud, som jeg udvikler og tester igennem, så det er muligt for alle at lave Naturkosmetik.

Med et godt slut resultat.

God fornøjelse  

Fremtidige kurser: 

Jeg er ved at planlægge kurser til foråret. Følgende er planlagt, og datoer følger snart: /alle kurserne bliver også afholdt i Spiren i Odense.

  • Et basiskursus ( se beskrivelse ved øverste kursus)
  • Et kursus i forskellige typer bars. Herunder shampoo bars,- conditioner bars og rense bars mm.
  • Et kursus med Hårprodukter, som Hårkur,- balsam og efter spray typer.
  • Et kursus helliget serum typer. Herunder de forskellige baser til at komme aktivstofferne på. Koldrørte og geltyper mm. Og en sikkert helt ny verden af spændende aktivstoffer,- peptider,- liposomer,-hyaloron,- og meget mere. Det er ikke et hudplejekursus, jeg har ikke forstand på hvad andre skal bruge. Det er et kursus om at lave sine egne luksus aktiv produkter.

OBS: Ingen af disse eller de kurser der er sat op, er for folk med eget firma/ brand.  Det skal være kurser hvor alle får plads og hvor man kan lære noget uden noget har en egen dagsorden. 

Har man som eget firma/brand behov for udvikling af opskrifter/ og meget mere, så kan man altid kontakte mig med en mail, med kort beskrivelse af hvad man er interesseret i, og så tager jeg kontakt, og så kan vi derfra aftale pris alt efter behov og omfang.