Returnering

Du har altid 14 dages fuld returret. Det forudsætter dog at varen returneres i ubrugt stand og ubrudt emballage og skal være i sådan en stand at vi uden problemer kan sælge varen igen som ny. Vi vil bede dig om ikke at åbne, trykke eller dreje på varerne, såfremt du ønsker at returnere dem, da dette kan ses/spores på de fleste produkter. Er produktet plomberet eller pakket ind i cellofan, må dette ikke fjernes eller åbnes. I så fald vil varen blive afvist på købers regning.

Portoen vil blive trukket fra det beløb der tilbagebetales for varerne.

BEMÆRK!

Behandling af returvarer kan tage op til 10 arbejdsdage.

Når vi sender en pakke – uanset om det er med Post Nord, GLS eller DAO m.fl. – så sendes der altid en mail med en kopi af portoen der er købt, således at man som kunde har et pakkenummer og kan spore sin pakke.

Hvis en pakke kommer retur, fordi den ikke er blevet afhentet til tiden, så kan du enten vælge at få den gensendt, eller få noget af beløbet retur.

EKSEMPEL:

Når vi sender en pakke der vejer f.eks. 4 kg koster det 54,25 kr. at sende den én vej.

Når pakken sendes retur, opkræves vi det samme beløb af fragtfirmaet, da det jo er en forsendelse den anden vej tilbage igen.

Skal pakken så gensendes, så bliver det tredje gang og dermed igen 54,25 kr. for den størrelse pakke. Således bliver beløbet med dette eksempel i alt: 162,75 kr.

Hvis man som kunde har købt for under 600 kr., er man blevet faktureret 50 kr. i porto, altså en forskel på 112,75 kr.

Derfor beder vi om at dette beløb bliver indbetalt for at gensende pakken.

Vil du hellere have pengene retur for en en pakke der returneres, og ordren annulleret, så vil portoen til en pakke i eksemplet på 4 kg. have kostet i alt 108,50 kr, og det ekstra porto der er kommet på ved returneringen vil derfor blive trukket fra returbeløbet.