Returnering

Du har altid 14 dages fuld returret, det forudsætter dog at varen returneres i ubrugt stand og ubrudt emballage og skal være i sådan en stand at vi uden problemer kan sælge varen igen som ny. Vi vil bede dig om ikke at åbne, trykke eller dreje på varerne, såfremt du ønsker at returnere dem, da dette kan ses/spores på de fleste produkter. Er produktet plomberet eller pakket ind i cellofan, må dette ikke fjernes eller åbnes. I så fald vil varen blive afvist på købers regning.

Der vil blive trukket hvad portoen bliver i det beløb der tilbagebetales for varerne.

BEMÆRK!

Behandling af returvarer tager op til 10 arbejdsdage.

Når jeg sender en pakke uanset om det er med Posten,- GLS eller DAO med flere, så sender jeg altid når portoen er købt, en mail med en kopi af porto, således at man har et pakkenummer og kan spore sin pakke.

Hvis en pakke kommer retur, fordi den ikke er blevet afhentet til tiden, så kan du enten vælge at få den gensendt, eller få noget af beløbet retur.

Når jeg sender en pakke der vejer f.eks 4 kg koster det 54,25 at sende den.

Når pakken sendes retur opkræves jeg det samme beløb af fragtfirmaet, da det jo er en forsendelse igen.

Skal den så gensendes så kommer der en tredie gang 54,25 for den størrelse pakke på. Altså ialt: 162, 75

Hvis du har købt for under 600kr er du blevet faktureret 50 kr i porto, altså en forskel på 112,75.

Derfor vil jeg bede om at det beløb bliver indbetalt for at gensende.

Vil du hellere med en pakke der returneres have pengene retur, og ordren annulleret, så vil portoen der til en pakke i eksemplet på 4 kg, have kostet 108,50 der vil blive trukket det ekstra porto der er kommet på ved returneringen.