Gratis vareprøver

OBS, læs før du vælger:
Her kan du vælge én gratis vareprøve til din bestilling.
Bliver der valgt flere end en, vælger vi selv hvilken der bliver sendt med bestillingen Ved alle vareprøver står hvilket beløb der minimum skal købes for, for at netop den kan vælges.
Jeg vil løbende skifte ud, og lægge forskelligt ind. F.eks hvis jeg netop har lavet en ny portion af en creme , hårkur og lignende, vil jeg lave en del testere og så lægge ind.
Eller når der kommer nye Råvarer, så vil jeg lægge testere af disse ind, så man har mulighed for at afprøve dem på denne måde.
Jeg har som mange af mine gamle kunder ved, igennem mange år haft en tendens til at hygge mig med at lægge små gaver med i folks pakker, og prøvet at finde noget der matchede deres bestilling. Og det har været fint nok, men alting har sin tid.
Derfor er det nu snart en del tid siden jeg indførte den her varegruppe, og den er både for at målrette at folk får noget de gerne vil have og dem der ikke vil have noget slipper for det.
Men absolut også for min skyld, så jeg får lært mig selv at stoppe med det og lade være at bruge krudt på at finde ting til folk at lægge ved. For nu er der faktisk ting hvor man selv kan vælge.
Til mine mange kunder der er gengangere ofte, og hvor de har været igennem mange af de gratis vareprøver, der er der altid muligheden for i kommentarfeltet at skrive et ønske til noget der ikke er her, som de godt kunne tænke sig med som tester.
Og alle har muligheden for at skrive noget de reelt har brug for, sålænge det matcher det beløb der er købt for, og de muligheder der ellers ville være.
OBS: Det er ikke beregnet til at man kan stykke værdien sammen og vælge 3-4 alt efter det beløb man handler ind for. Og det er heller ikke beregnet til, at man “bare” vælger en af hver, og så regner med der falder ekstra af.
Har man valgt mange, så vil der blive valgt en ud der matcher det købte beløb.
Det er lavet som en service til mine kunder, og fordi det blev umuligt for mig at huske hvem der havde fået hvad i Deres sidste bestilling:)
Hilsen Lone

Viser 1–16 af 31 resultater

Comments are closed.