Gratis vareprøver

Her kan du vælge én gratis vareprøve til din bestilling.
Bliver der valgt flere end en, vælger vi selv hvilken der bliver sendt med bestillingen :-) Nogle vareprøver kræver man køber for et minimumsbeløb.
Jeg vil løbende skifte ud, og lægge forskelligt ind. F.eks hvis jeg netop har lavet en ny portion af en creme , hårkur og lignende, vil jeg lave en del testere og så lægge ind.
Eller når der kommer nye Råvarer, så vil jeg lægge testere af disse ind, så man har mulighed for at afprøve dem på denne måde.
Jeg har som mange af mine gamle kunder ved, igennem mange år haft en tendens til at hygge mig med at lægge små gaver med i folks pakker, og prøvet at finde noget der matchede deres bestilling. Og det har været fint nok, men alting har sin tid.
Derfor er det nu snart en del tid siden jeg indførte den her varegruppe, og den er både for at målrette at folk får noget de gerne vil have og dem der ikke vil have noget slipper for det.
Men absolut også for min skyld, så jeg får lært mig selv at stoppe med det og lade være at bruge krudt på at finde ting til folk at lægge ved. For nu er der faktisk ting hvor man selv kan vælge.
Til mine mange kunder der er gengangere ofte, og hvor de har været igennem mange af de gratis vareprøver, der er der altid muligheden for i kommentarfeltet at skrive et ønske til noget der ikke er her, som de godt kunne tænke sig med som tester.

Viser 1–16 af 27 resultater

Comments are closed.