Jordbærkerneolie koldpresset

25,00 kr.495,00 kr.

Inci: Fragaria Ananassa

Oprindelse: Europa

Udtrækningsmetode: Koldpresset og filtreret mildt.

Udseende: Flot dyb grøn farve.

Duft: Meget lækker frisk frugtduft. Tydeligt at dufte jordbær i olien. ?

Koldpresset jordbærkerne olie. Udvundet af jordbærkernerne.
Meget mager olie. Føles lidt tør i det. Optages meget hurtigt af huden.

Hvis man meget gerne vil have sin olie i en glasflaske, så kan man altid være sikker på, at den lille 30 ml flaske jeg har er i glas. 

Og derudover er pipetteflaskerne og de små roll on også i glas. 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Hvert år i maj måned produceres den første nye portion olie af høsten af jordbær. Og løbende så længe jordbærhøsten er igang fremstilles den her lækre olie. Det er ikke en olie jeg bestiller de store mængder af, fordi jeg foretrækker at købe den i mindre mængder, selvom det er lidt dyrere, for at kunne have den så frisk som muligt.

Så lige om lidt lander den eksklusive lækre olie i en ny produceret omgang igen:)

Jeg har fundet et nyt sted at indkøbe den, der har gjort at jeg har kunnet sætte prisen betydeligt ned på den, så den bliver lettere tilgængelig.

Hvor den tidligere kom fra USA kommer den nu fra Europa. Hvilket også er at foretrække., når muligt.

Der kan i perioder forventes lidt ventetid på den, når den er bestilt, da det er en olie jeg vælger at købe lidt dyrere og så mindre hjem af ad gangen, da det ikke er en af de olier der sælger lynhurtigt og gerne vil have god holdbarhed på den når den bliver solgt. 

Men blot du er indstillet på den kan være 8-10 dage undervejs, men at du så til gengæld får en der har en god holdbarhed. Når du bestiller vil jeg skrive en mail hvis der er ventetid. 

Jordbærkerneolie er en koldpresset olie. Som de fleste bærfrø olier, har den en skøn let textur, og en let sød og syrlig aroma.
En af de dyre olier, men det siger næsten sig selv, når man tænker på størrelsen af jordbærrets frø, og hvor mange der skal til for at lave en liter af olien.’
Den er meget let optagelig, en af de olier man kalder “tør”. Det samme er hybenkerneolie, men jordbærkerneolie er endnu lettere optagelig end hybenkerneolien.
Den er meget rig på linolen og alpha linolen syre. Dette er essentielle fedtsyrer, og del af Omega -3 gruppen. Jordbærkerneolie indeholder en antioxydant kaldet ellagic syre. Dette er en antioxydant type, der kun findes i plante føde. Og i store mængder i jordbær.

Indholdet af denne Antioxydant, gør den til en af de olier der har en meget høj grad af  modstand mod oxidativ nedbrydning og forbliver derfor effektive i produktformuleringer. Det er absolut en af de væsentligste egenskaber for en olie, til gode hudplejeprodukter, der skal blive ved at virke og ikke Oxydere og dermed lave skader på huden.

Forskere i Korea lavede i 2009 undersøgelser vedrørende ellagic syre, der viste at tilførsel af dette til huden, formindskede nedbrydningen af collagen under huden og bevarede hudens udseende mere ungdommeligt.
Ellagic syre har også en anti- inflammatorisk effekt på huden, og forebygger skader fra ultraviolet lys.
Kort viste studierne, at hudprodukter der indeholdt elagic syre, gav mange fordele som at mindske rynker, fremme hudens dannelse af collagen, og yde beskyttelse mod UV stråling.
Undersøgelserne viste også, at jordbærkernerne indeholdt mange flere helse fremmende effekter, end nogen anden del af denne frugt.

Fedtsyreprofil for olien: 

Palmitic 2.0 – 6.0
Palmitoleic <0.5
Stearic <4.0
Oleic 8.0 – 15.0
Linoleic 44.0 – 54.0
Alpha Linolenic 28.0 – 38.0
Gamma Linolenic <0.5
Arachidic <3.0
Behenic <0.5
Lignoceric <0.5

Velegnet til: 

  • Magre ansigtcremer
  • Magre serum og gel typer
  • Øjencremer
  • Ansigtsolie blandinger og ren til ansijgtsolie.
  • Luksus hudpleje af al slags.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , , , ,

Comments are closed.