Cremlet Vegansk koldtrøringsemulgator

45,00 DKK360,00 DKK

Inci: Sodium Carbomer

Udseende: Hvidt meget fintkornet pulver.

Cremlet er en koldtrøringsemulgator, der fungerer fint som eneste emulgator sammen med magre olier,- ekstrakter,- Vitaminer mm. Den er meget let at arbejde med, og der kan med den fremstilles ret lette og bløde cremer.

Det er et syntetisk fremstillet fortykningsmiddel, som egner sig til både glassklare geler,- til f.eks hår gel med høj indsatst af alkohol. Såvel som til de meget magre og letoptagelige ansigts- og øjencremer,- og serums typer.

Brug dog aldig fede olier til den, det vil mærkes igennem for meget.

Cremlet kan udrøres både i koldt vand og lunkent vand, og fortykker øjeblikkelig.

Den er meget ph -stabil. f.eks er den helt op til en indsats på 40% alkohol ph-stabil. Det er mest til hårgel der er brug for det.

Ligeledes har den en super god viskositet i emulsionerne.

Indsatsmængde:  0,1 til 0,8 %.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Cremlet er på forhånd neutraliseret, og har som produkt en ph på ca 6,5. Og efter blanding med vand eller alkohol og andet, ligger ph stadig deromkring. Mange Carbomers har brug for at blive reguleret efterfølgende med en alkaline/ base til god ph. Det gør cremlet ikke.

Og det gør den meget enkel at arbejde med. Samtidig er den ikke tilbøjelig til at udvikle forskellige skimmel  og lignende bakterie typer. Men på grund af tilsætning af vand og olier, bør stadig konserveres med en eller anden type konservering.

Her er to enkle opskrifter hvor den er brugt som emulgator, der kan bruges, også bare som inspiration.

Dagcreme med solfaktor

Agurkedagcreme

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , ,