Tidselolie Øko

28,00 DKK740,00 DKK

Inci: Carthamus Tinctorius Oil eco

Oprindelse: Koldpresset Økologisk olie af frøene fra tidselplante/blomst.

Udseende: Flot gul/orange agtig farve.

Duft: Ret urtet /krydret duft, der meget ligner Jojobaolien duft. .

Tidselolie indeholder op til 79% af linolsyre. Indeholder endvidere både E-vitamin og Phytosteroler.

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Tidselolie er en let tør og mager olie,der hurtigt optages af huden.
Tidselolie kan bruges til alle hudtyper men er rigtig god til fedtet og uren hud. Det er en af den type olier, der også kaldes kalder en non-comedonic olie.Fra Italiensk lidt frit oversat ” ikke tilstoppende”. Nogle steder kan man læse i beskrivelsen om et produkt, at det bliver forklaret med, at det er når det ikke indeholder olie, og så kan der alligevel sagtens være olier i indholdsdeklarationen, men det bruges altså til også at beskrive nogle typer olier. Det betyder at den olie der er brugt, er en type der ikke stopper hudens porer til,  så den udvikler bumser/urenheder.

Det er en olie, der fugter,blødgører og den bruges ofte i anti rynke produkter.
Den er rigtig god at anvende som basis olie, hvor man anvender den som hovedpart og kombinerer med de dyrere olier i mindre mængder. Den optages meget let af huden og er derfor meget velegnet til  alle hudtyper i produkter som serum, og ansigtsolie og fugttilførende cremetyper. Kan fint erstatte en del af jojobaolien i et produkt, da den i konsistens og optagelighed ligger tæt op ad denne.
Tidselolie har gode porereducerende evner, og er derfor også god til stor poret hud.
Den er en af de olier, der er så mild at den også er velegnet til babyer,f.eks i en kombination med jojobaolie Øko.

Velegnet til: 

  • Cremer lette typer
  • Serum
  • Ansigtolie blandinger
  • Babymassage og plejeprodukter.
  • Renseprodukter

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , ,