Hybenkerne olie / ØKO & BIO

54,00 kr.985,00 kr.

 

INCI: Rosa Canina Oil 

 

Økologisk og Biodynamisk. 

 

Oprindelse: Chile.

 

Udtrækningsmetode: Koldpresset og filtreret mildt.

 

Udseende: Svag gullig med en anelse rødlig, som er en rest fra at frøene ikke totalrenses før udvinding af olien, og der derfor stadig sidder lidt af frugtkødet.

 

Duft: Fin og frisk, en anelse syrlig i duften.

 

Velegnet til: Magre ansigtscremer, magre serum og gel typer, øjencremer, ansigtsolie blandinger og til ren ansigtsolie samt luksus hudpleje af al slags.

 

Den lille 30 ml flaske er i glas.

 

 

Beskrivelse

 

Koldpresset og økologisk Hybenkerne olie. Fra Biodynamisk dyrkning.

Meget mager olie. Føles lidt tør i det. Optages meget hurtigt af huden. Udvundet af frø fra hyben fra hunderose.

Højt indhold af E-Vitamin.

Anbefales mod acne, ar og kendt for at være en meget aktiv olie i behandling mod aldringstegn.
Hjælper med at reducere de fine linier og rynker.

Selvom Hybenkerne olie anbefales også i behandling mod ældre ar, så er den mest optimal ved behandling ved nye ar. Smør gerne flere gange dagligt på og omkring området med olien. Og tilsæt gerne for at gøre ar olien ekstra effektiv et par gr af en af de to rene E-Vitaminer.

Enten E-Vitamin tochopherol eller E-vitamin acetat.
Udover E-Vitamin indeholder Hybenkerne olien også ret meget A-Vitamin, i form af Retinol. Og dertil kommer at Hybenkerne olien indeholder Omega 6 og Omega 3 essentielle fedtsyrer.
På grund af den meget lette optagelighed på huden anbefales den især til luksus hudpleje, ansigts olie, serum og lignende.

 

Olier med højt indhold af Antioxydanterne A- og E har en enestående modstand mod oxidativ nedbrydning og forbliver derfor effektive i produktformuleringer. Det er absolut en af de væsentligste egenskaber for en olie, til gode hudplejeprodukter, der skal blive ved at virke på den gode måde for huden, og ikke nedbrydes og Oxydere.

Der findes to typer hyben olie udvundet af henholdsvis hunderosens frugter som er denne: Rosa Canina og en anden hyben olie udvundet af musk rosens frugter. Rosa Moschata. Den kommer som regel fra Peru. Den er betydeligt dyrere end hunderosens hybenolie, da denne kan findes fritvoksende så godt som overalt på grund af dens hårdførhed. Musk rosen vokser og også vildt, men den hyben olie fra den der sælges, kommer udelukkende fra dyrkede steder. Indholdsstofferne i de to typer er ret identiske, og begge typer bruges til samme emner.

Farven kommer fra et naturligt indhold af karoten, der kan omdannes til A-Vitamin i huden.

Det naturlige indhold af karoten i olien gør den også velegnet til produkter der skal vænne huden til bedre at tåle solens stråling.

 

Hybenkerneolie er meget velegnet til: 

  • Magre ansigtcremer
  • Magre serum og gel typer
  • Øjencremer
  • Ansigtsolie blandinger og ren til ansigtsolie.
  • Luksus hudpleje af al slags.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , , ,