E-vitamin Acetat

26,00 kr.885,00 kr.

 

INCI: Tocopheryl Acetate

 

Syntetisk fremstillet fedtopløseligt Vitamin.

 

Oprindelse: USA

 

Udseende: Meget tykflydende, helt klar.

 

Duft: Ingen duft

 

Indsats:1-10 %

 

Opbevaring og emballering
 Udløbsdato: I uåbnet original emballage og under passende opbevaringsforhold
minimum 3 år efter produktionsdato

 

 Opbevaringsforhold: Opbevares i tæt beholder ved 1°C til 30°C

 

Særligt velegnet til: Meget velegnet til at tilsætte til olier og alle produkter man selv fremstiller, for at forbedre holdbarheden på disse, og få ekstra tilførsel af E-vitamin til huden.

 

 

Beskrivelse

 

E-Vitamin acetat er en syntetisk fremstillet Vitamin, i modsætning til E-Vitamin Tochopherolen. I forhold til den E-Vitamin Tochopherol er den til gengæld klar, og duftfri.

E-vitamin Acetaten en glimrende og meget effektiv antioxidant.

Og som tilsætning i olier for at mindske risiko for harskning og i salver og balms der er helt uden vandtilsætning er det en uvurderlig antioxidant.

Dertil kommer, at jeg personligt er meget lidt glad for duften af den lecitin baserede E-vitamin, og derfor hvis der kun er den som mulighed , vælger den fra, da jeg ellers overdoserer duft i produktet for at prøve at overdøve den duft.

Det er selvfølgelig ikke alle der har det som jeg med den duft, men nu er den her i repertoiret igen, så alle har valgmuligheden mellem de to.

Min oplevelse af E-vitamin Acetatens evner til at konservere er at den fungerer rigtig effektivt. Det er den jeg har erfaring med igennem de sidste nok 30 år, og udelukkende har anvendt den til de fede salver, balms og selvfølgelig til ar-behandling, med gode resultater.

Til en meget mager serum med gel base, med meget lidt tilsætning af olie og ekstrakter, og med mange virkestoffer, er det min oplevelse at den naturlige E-vitamin Tochopherol kan komme til at dominere meget med både farve og duft.

Kun til udvortes brug.

 

Smeltepunkt mellem 36°C og 40°C. Det bliver et vokslignende fast stof, når det opbevares ved stuetemperatur. Bland godt før brug. Slutbrugskoncentration 0,1-1%.

Velegnet til produkter som:

  • Hudpleje: Lotions, massagecremer, ansigtsmasker, læbecremer, fugtighedscreme.
  • Hårpleje: Hårvækstforstærkere, shampoo og balsam

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,