Blåbærkerne olie

26,00 DKK780,00 DKK

Blåbærkerneolie har jeg næsten lige fået en ny sending hjem af. Så det er ikke derfor den er sat på tilbud. Jeg har fået en bedre pris fra fabrikken, og da det er en ret skøn hudolie, synes jeg flere skal have mulighed for at prøve den🙂

Inci: Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Seed Oil

Oprindelse: Canada

Udseende: Gul/let grønlig med en karakteristisk frugtagtig tone.

Blåbær frø olien er en koldpresset olie. Det er en meget mager og letoptagelig olie.

Hvis du bestiller 10 ml af blåbærfrø olien kommer den i en 10 ml glas roll onn. Du kan skrive i kommentarfeltet om du vil have sort eller hvidt låg hvis det betyder noget.

Hvis du bestiller 30  ml kommer den i en blå eller grøn glasflaske med en tilhørende pipette.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Blåbærfrø olien er en af de olier der er meget rig på antioxydanter. Det er samtidig en meget mager og meget let optagelig olie. Den har lidt den samme letoptagelighed som jordbærkerneolie og hybenkerne  olie Bio, der begge er lidt såkaldt “tørre” i det, og selvom det kan lyde sært at kalde en olie tør, så ligger det i hurtigheden den bliver optaget af huden.

Da det også er en ret dyr olie, vil jeg hovedsagelig anbefale den anvendt til:

  • Serums
  • Ansigtprodukter
  • Ansigtsolie
  • Og lignende luksus hudpleje.

Blåbærfrø olie er udover at være en af de olier der er rig på antioxydanter, også rig på essentielle fedtsyrer og phytonutrient.

At der her er tale om en af de ret dyre olier,   siger næsten sig selv, når man tænker på størrelsen af bærret og dets kerner/frø , og hvor mange der skal til for at lave en liter af olien.

Hvis du køber en større portion så er det en af de olier der har rigtig godt af at komme i en mindre flaske til den daglige brug, og så sæt gerne resten af olien køligt. Evt, i køleskab. Det du ikke bruger. Så forlænger man holdbarheden på den, ved ikke dagligt at åbne og lukke og ilte olien.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , , , , ,