Blåbær olie

40,00 DKK960,00 DKK

Blåbærkerneolie jeg har næsten lige fået en ny sending hjem af. Så det er ikke derfor den er sat på tilbud. Jeg har fået en bedre pris fra fabrikken, og da det er en ret skøn hudolie, synes jeg flere skal have mulighed for at prøve den🙂

 

Inci: Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Seed Oil

Oprindelse: Canada

Udseende: Gul/let grønlig med en karakteristisk frugtagtig tone.

Blåbær frø olien er en koldpresset olie.

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Blåbærfrø olien er en af de olier der er meget rig på antioxydanter. Det er samtidig en meget mager og meget let optagelig olie. Den har lidt den samme letoptagelighed som jordbærkerneolie og hybenkerne  olie bio, der begge er lidt såkaldt “tørre” i det, og selvom det kan lyde sært at kalde en olie tør, så ligger det i hurtigheden den bliver optaget af huden.

Da det også er en ret dyr olie, vil jeg hovedsagelig anbefale den anvendt til:

  • Serums
  • Ansigtprodukter
  • Ansigtsolie
  • Og lignende luksus hudpleje.

Blåbær olie er udover at være en af de olier der er rig på antioxydanter, også rig på essentielle fedtsyrer og phytonutrient.

Her er også tale om en af de ret dyre olier,  men det siger næsten sig selv, når man tænker på størrelsen af bærret og dets kerner/frø , og hvor mange der skal til for at lave en liter af olien.

Hvis du bestiller 10 ml af blåbærolien kommer den i en 10 ml glas roll onn. Du kan skrive i kommentarfeltet om du vil have sort eller hvidt låg hvis det betyder noget.

Hvis du bestiller 20  ml kommer den i en brun glasflaske med en tilhørende pipette.

OBS: Bemærk at den brune pipette flaske ikke er på billedet, men den blå flaske er udgået. 

Hvis du køber en større portion så er det en af de olier der har rigtig godt af at komme i en mindre flaske til den daglige brug, og så sæt gerne resten af olien køligt. Evt, i køleskab. Det du ikke bruger. Så forlænger man holdbarheden på den, ved ikke dagligt at åbne og lukke og ilte olien.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *