Blåbærkerne olie

22,00 kr.670,00 kr.

 

INCI: Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Seed Oil

 

Oprindelse: Canada

 

Udseende: Gul/let grønlig med en en lidt tung kerneduft.

 

Blåbær frø olien er en koldpresset olie. Det er en meget mager og letoptagelig olie.

 

Hvis du bestiller 10 ml af blåbærfrø olien kommer den i en 10 ml glas roll on. Du kan skrive i kommentarfeltet om du vil have sort eller hvidt låg, hvis det betyder noget.

 

Hvis du bestiller 30 ml kommer den enten i en lille 30 ml klar glasflaske eller i en blå eller grøn glasflaske med en tilhørende pipette.

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

 

Blåbærfrø olien er en af de olier der er meget rig på antioxidanter. Det er samtidig en meget mager og meget let optagelig olie. Den har lidt den samme letoptagelighed som jordbærkerneolie og hybenkerne  olie BIO, der begge er lidt såkaldt “tørre” i det, og selvom det kan lyde sært at kalde en olie tør, så ligger det i hurtigheden den bliver optaget af huden.

Da det også er en ret dyr olie, vil jeg hovedsagelig anbefale den anvendt til:

  • Serums
  • Ansigtsprodukter
  • Ansigtsolie
  • Og lignende luksus hudpleje.

Blåbærfrø olie er udover at være en af de olier der er rig på antioxidanter, også rig på essentielle fedtsyrer og phytonutrient.

Olier med højt indhold af Antioxidanter, har enestående modstand mod oxidativ nedbrydning, hvilket gør de forbliver effektiv i det produkt de anvendes i. Det er absolut en af de væsentligste egenskaber for at gøre en Olie velegnet til gode hudplejeprodukter, der skal blive ved at virke på den gode måde for huden.

At der her er tale om en af de ret dyre olier,   siger næsten sig selv, når man tænker på størrelsen af bærret og dets kerner/frø , og hvor mange der skal til for at lave en liter af olien.

Hvis du køber en større portion så er det en af de olier der har rigtig godt af at komme i en mindre flaske til den daglige brug, og så sæt gerne resten af olien køligt. evt, i køleskab. Det du ikke bruger. Så forlænger man holdbarheden på den, ved ikke dagligt at åbne og lukke og ilte olien.

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...