Tranebær olie

40,00 DKK495,00 DKK

INCI:  Vaccinium Macrocarpon

Oprindelse: Fremstilles i UK.
Udtrækningsmetode: Koldpresset olie, der presses fra bærrets frø.

Frøene fra tranebær er et rest produkt, fra frugt juice industrien, så på den måde bliver hele råvaren endt med at blive brugt/ anvendt.  Rigtig mange frø indsamles, og bliver presset på Engelske olie mølle fabrikker, til den her lette og meget friske aromatiske olie.

Koldpresset og uraffineret olie,  Meget højt indhold af antioxydanter.

Hvis man meget gerne vil have sin olie i en glasflaske, så kan man altid være sikker på, at den lille 30 ml flaske jeg har er i glas. 

Derudover er flasken med pipette også altid i glas og ligeså er de små roll on flasker. 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Udover at være en meget stærk antioxydant, har Tranebærolie gode anti bakterielle egenskaber. Den har et meget højt indhold af Omega- 3 og Omega -6 fedtsyrer.

Olien er effektiv til at bekæmpe frie radikaler, og virker som en stærk anti age agent for huden.

Tranebærolie hjælper cellerne til regeneration, hvilket gør den perfekt til mange typer ødelagt og skadet hud. Det høje indhold af antioxydanter hjælper med til at beskytte huden mod miljømæssige påvirkninger.

Tranebærolien har gode antiseptiske egenskaber, som gør den meget velegnet som ingrediens til renseprodukter. Meget gerne kombineret med tranebærekstraktet, da de to forskellige ekstraktions metoder giver forskellige Vitaminer og aktivstoffer fra bærret.

Meget velegnet til den modne  og til den tørre hud Den er letoptagelig og derfor også meget velegnet til både serum og ansigt cremer og olier.
Er lige så meget en super olie brugt på alle måder, som bærret er kendt som superfrugt.

fordele ved brug af tranebærrets antioxiderende og plejende egenskaber. Tranebærekstrakt hjælper cellernes regeneration, og gør det til en perfekt ingrediens til pleje af ødelagt hud. Det høje indhold af antioxidanter hjælper med at beskytte huden mod miljømæssige påvirkninger.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,