Vandmelonolie

26,00 DKK590,00 DKK

Inci: Citrullus Vulgaris
Oprindelse:  Egypten.

Udseende: Klar lys  og svag gullig i farven.

Duft: Neutral i duften.
Koldpresset olie frø frøene. Vandmelon olie kaldes også: Kalahari olie eller Oontonga olie.

Vandmelonfrø indeholder 22% olie, og er en mager og tør olie.

Det gør den til en meget velegnet grundbase olie, hvortil der kan tilsættes mindre mængder af andre aktivolier.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Vandmelonfrø olie er rig på gode aktivstoffer. Heraf kan nævnes: 

  • Meget højt indhold af linolen syre = omega 6 fedtsyre.Op til 65%.
  • Højt indhold af B-vitamin, især typen Niacin( op til 19%).
  • Folinsyrethiamine.
  • Riboflavin.
  • Vit.B6 .
  • Pantoensyre.
  • Højt indhold af både  Magnesium og Zink.
  • lille indhold af naturlig Beta-carotin

Vandmelonkerne olie er en stærk antioxydant og er en suveræn olie til skadet og sart hud. Virker meget helende og reparerende på huden,

Den bliver meget hurtigt optaget af huden,og det gør den meget velegnet til produkter som:

  • Ansigtsolier i mix med andre magre olier
  • Serums
  • Meget fugttilførende ansigtscremer
  • Øjencremer

På grund af dens magerhed og tørre/ lette optagelse i huden, er den meget velegnet til acne produkter og til fedtet hud.

Da den har gode porereducerende evner, er den god at bruge til produkter til hud med meget store porer.
Den har ry for at kunne fjerne sebum, som er det skidt og snavs der hober sig op inde i hudens øverste lag og laver acne. Og sammen med Jojobaolie,er den rigtig god til produkter til dette formål.
Ved at bruge Vandmelonolie i cremer og ansigtsolier, bliver de lettere at optage.
I Indien bruges både olie og kerner i stort omfang, i både fødevarer og kosmetik.

  • Det meget høje indhold af antioxydanter, kan hjælpe til at reducere tegn på tidlig ældet hud, på grund af omgivelsernes påvirkning og livsstil.
  • Lukker ikke porerne men giver fugt og blødhed til huden.

Vandmelonfrøolien er på grund af sine mange aktivstoffer, en af de olier der er mest velegnet til produkter hvor den ikke bliver opvarmet til høje temperaturer. Ellers bør den tilsættes i koldtrøringsfasen.

Det gør den især meget velegnet til de produkter der fremstilles med følgende emulgatorer:

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,