Hyldebærolie Øko

50,00 DKK845,00 DKK

Inci: Sambucus nigra seed oil

Oprindelse: Mellem Europa

Dyrkning: Økologisk dyrkning.

Udseende: Lys grønlig

Duft: Fin mild bærduft. Tydelig duft af hyld.

Hyldebærolien er en koldpresset olie, fra økologisk dyrkning.

Det er en meget letoptagelig mild olie, der er meget velegnet til Serums, ansigtprodukter, ansigts olie, og lignende luksus hudpleje.

Hvis man meget gerne vil have sin olie i en glasflaske, så kan man altid være sikker på, at den lille 30 ml flaske jeg har er i glas. Ligesådan ved de olier hvor de kommer i pipetteflasker, vil de også altid være af glas. 

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Hyldebærolien kommer i følgende emballage muligheder:

  • 10 ml glas roll on med enten guld eller sølv låg. /skriv gerne hvad du foretrækker
  • 20 ml glasflaske med pipette
  • 30 ml glasflaske grøn eller blå med pipette
  • 30 ml klar glasflaske
  • 50 ml plastflaske
  • 100 ml plastflaske
  • 500 ml plastflaske

Hyldebærolie Øko er rig på fedtsyrer,- Linolsyre,- Omega 6 fedtsyre( op til 41% af Omega 6)

Desuden har den et højt indhold af: Phytosteroler,- Flavonoider,- Carotinoider og et højt naturligt indhold af Vitamin E.

Altsammen virksomme aktivstoffer, der gør den meget velegnet til aktiv hudpleje. Og til produkter især som:

  • Velegnet til: 
    • Magre ansigtcremer
    • Magre serum og gel typer
    • Øjencremer
    • Ansigtsolie blandinger og ren til ansigtsolie.
    • Luksus hudpleje af al slags.

Hyldebærolie virker meget dulmende og beroligende på huden. Det gør den også meget velegnet til problematisk hud , og hudproblemer som tør,- sart og uren hud.

Olien virker understøttende mod hudproblematikker som netop acne og Neurodermitis.

Desuden stimulerer Hyldebærolie cellemembramen og blodgennemløbet i huden, hvilket gør, at den har en meget positiv virkning på hudens muskulatur og ved jævnlig brug skulle mindske hudens rynkedannelse.

Hyldebæroliens meget høje indhold af Flavonoider, er med til at styrke hudens immunsystem, og det høje indhold af naturlig E_vitamin, gør den til en god antioxydant i de produkter den anvendes i. .

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , , ,