Granatæble olie / ØKO

48,00 kr.1.040,00 kr.

 

INCI: Punica Granatum Oil 

 

Økologisk.

 

Oprindelsesland: Tyrkiet.

 

Udseende: Klar lysegullig.

 

Duft: Mild, sød og jordagtig aroma.

 

Granatæbleolie udvindes som en koldpresset olie, af de vaskede økologiske frø fra frugterne fra granatæbletræet.

 

Den lille 30 ml flaske er i glas.  Ligeså er 30 ml flasken med pipette i glas.

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

 

Granatæble olie ØKO har et meget højt indhold af Antioxidanter, og virker dermed stimulerende på dannelsen af collagen i huden.
Da collagen med årene bliver mindre og mindre i huden naturligt, og er det stof der får huden til at virke elastisk og ung, så kommer olien til at have en meget regenererende og opstrammende virkning. Cellevækststimulerende.

Da den således klart, er en olie højt indhold af Antioxidanter, her som både A- og E-vitaminer, er det en af de olier, der har en enestående modstand mod oxidativ nedbrydning, hvilket gør den forbliver effektive i det produkt den anvendes i. Det er absolut en af de væsentligste egenskaber for en olie, til gode hudplejeprodukter, der skal blive ved at virke på den gode måde for huden.

Det er en lidt fed olie, men stadig ikke federe end at den er meget velegnet til ansigtsprodukter. For at lette dens optagelighed i huden ,fungerer den bedst i blandinger med andre mere magre olier. F.eks Jojoba olie ØKO ,Vandmelon olie, Passionsfrugt olie ØKO, Hybenkerne olie BIO og lignende.

Da Granatæble olie ØKO har vist sig, at have god virkninger mod hudproblemer som Acne f.eks,er den meget velegnet til at bruge i produkter til den type hudprodukter.

 

Granatæble olie ØKO kan med fordel tilsættes i koldrøringsfasen, med 1-4 %, for at skåne den for opvarmning.

 

Meget velegnet til produkter som:

  • Serums
  • Ansigtsolie
  • Øjenprodukter
  • Natcremer
  • Acneprodukter

 

Organic Certificate ~ This Oil is certified Organic by the Soil Association which means you can be sure that it has been produced to the highest ethical and environmental standards. The Soil Association’s standards exceed the UK government’s minimum requirements for organic products in many areas but particularly in animal welfare, GM and the use of pesticides. Standards are constantly reviewed to ensure they deal with current issues.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , , , ,