Agurke dagcreme 100 ml

120,00 DKK330,00 DKK

Agurke dagcremen er en rigtig super fugtbombe, der er fyldt med gode Vitaminer og Aktivstoffer, fra de olier og ekstrakter, den er sat sammen af. Og i den nye variant er der ekstra tilsat den Eco Hyaloronsyre gel, for at gøre den om muligt endnu mere fugttilførende.

Den er skøn for huden, at skifte over til når det lunere vejr kommer, og der ikke mere er brug for de tungere cremer/produkter.

Fordi den er så mager, og kun lavet med nogle af de lettest optagelige olier, og kun i en lille % indsats, er det er creme der også er meget velegnet til ung hud.

Der er kommet flere valgmuligheder i emballage, og den nyeste portion er fremstillet 22-8-2022.

Dagcremen er blevet fyldt på de praktiske 100 ml klare plastflasker, med forskellige typer pumpetoppe, med overhætte.

Der er nu mulighed for at vælge pumpen i både:

  • Hvid pumpe
  • Sort pumpe
  • Guld og hvid pumpe
  • Sølv og hvid pumpe

Det er en flaske, der i forhold til en krukke er nem at tage med sig rundt.

Cremen har i sig selv en meget frisk og lidt neutral duft, med en fin tone af agurk fra Agurkeekstraket. Jeg har til cremen tilsat en smule af Agurke duften,  for at forstærke denne duft.

Der er mulighed for at købe den i en blød 250 ml plastflaske, og så genfylde den 100 ml pumpeflaske. Der vil så på den måde være til at genfylde 2,5 gange.

Du finder genfyldningsflasken her:

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Agurke dagcremen er en meget fugttilførende creme, der er velegnet til f.eks:

  • Ansigtscreme
  • Øjencreme
  • Efter barbering til at fugte huden
  • Til ung hud / god efter afrensning af huden.

Da den er lavet udelukkende med enten meget magre eller de vandopløselige olier, er det ikke en creme, der kan yde beskyttelse om vinteren og i koldt vejr.

Men Agurkedagcremen er til gengæld perfekt til når det er varmere og også rigtig varmt, og man ikke har lyst til at få noget på der lukker huden for meget inde. Den bliver optaget med det samme af huden, netop fordi den ikke er lavet med for tunge og svært optagelige olier og råvarer.

Opskriften på denne creme, kan også ses her:

Agurkedagcreme

Deklaration: 

Demi.vand,- Øko Aloe vera gel juice,– Agurkeekstrakt,- Vandmelonolie,-  Øko Jojobaolie ,- Agurkeolie,- Hyaloronsyre Eco,- Cremlet,- Grøn Avocadoolie,- Citronfrøolie,- Vandopløselig Hvedekimsolie,– Squalane,-E-Vitamin acetat,- Kaliumsorbat,- Duft: Agurk.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal

,

Vælg farve til låg

Guld, Sort, Sølv