Agurke-dagcreme / 50 ml

70,00 kr.194,00 kr.

 

Agurke dagcremen er en rigtig super fugtbombe, der er fyldt med gode vitaminer og aktivstoffer, fra de olier og ekstrakter, den er sammensat af.

Som fx Eco Hyaloronsyre gel, der, om muligt, gør cremen endnu mere fugttilførende.

 

Cremen har i sig selv en meget frisk og lidt neutral duft, med en fin tone af agurk fra Agurke-ekstrakten. Der er også tilsat en smule Agurke-duftolie,  for at forstærke denne friske og fine duft.

 

Dagcremen er fyldt på de praktiske 50 ml klare plastflasker, og med forskellige typer pumpetoppe, med gennemsigtig overhætte.

Det er en flaske der er nem at tage med sig rundt, i forhold til en krukke.

 

Der er mulighed for at vælge pumpen i farverne:

  • Sort pumpe
  • Guld og hvid pumpe
  • Sølv og hvid pumpe

 

Agurke-dagcremen fås også i en 100 ml. plastflaske med pumpe.

 

Der er også mulighed for at købe Agurke-dagcremen i en genfyldningsflaske på 250 ml., og så kan man f.eks. genfylde den selv på 50 eller 100 ml pumpeflaskerne.

 

💚🥒💚

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Agurke-dagcremen er en meget fugttilførende creme, der er velegnet til f.eks.:

  • Ansigtscreme
  • Øjencreme
  • Efter barbering til at fugte huden
  • Til ung hud / god efter afrensning af huden

 

Da den er lavet udelukkende med enten meget magre eller de vandopløselige olier, er det ikke en creme, der kan yde beskyttelse om vinteren og i koldt vejr.

Men Agurkedagcremen er til gengæld perfekt til når det er varmere og også rigtig varmt, og man ikke har lyst til at få noget på der lukker huden for meget inde. Den bliver optaget med det samme af huden, netop fordi den ikke er lavet med for tunge og svært optagelige olier og råvarer.

Den er skøn for huden, at skifte over til når det lunere vejr kommer, og der ikke mere er brug for de tungere cremer/produkter.

Fordi den er så mager, og kun lavet med nogle af de lettest optagelige olier, og kun i en lille % indsats, er det en creme der også er meget velegnet til ung hud.

 

Opskriften på denne creme, kan også ses her:

Agurkedagcreme

💚🥒

 

Ingredienser: 

Demi. vand, ØKO Aloe vera gel juice, Agurkeekstrakt, Vandmelonolie, ØKO Jojobaolie, Agurkeolie, Eco Hyaloronsyregel, Cremlet, Grøn Avocadoolie, Citronfrøolie, Vandopløselig Hvedekimsolie, Squalane, E-Vitamin acetat, Kaliumsorbat, Duft: Agurk.

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal

,

Vælg låg

hvid airfree krukke, Hvid pumpe, Sort pumpe, Guld pumpe, Sølv pumpe