Hyaluronsyre gel / Ecocert.

50,00 kr.1.130,00 kr.

 

INCI: Aqua, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

 

Denne hyaluronsyre gel er 100% baseret på en bakteriebaseret biofermenterings proces.

Således vegansk, og ikke testet på dyr.

 

 Produktet er en klar gel, der laves af: 1% Hyaluron Acid Ecocert (100% Pulver); 1% konservering, og 98 % vand.

 

Opløselighed: Hyaluronsyre gelen er vandopløselig. Faktisk kan den tilsættes til allerede færdige produkter. Til oliebaserede serums skal der lige omrystes før brug.

 

Dosering: 1-10%.

OBS: en dosering på 5-10 % af gelen er super fugtende og vil give et meget luksuriøst produkt. Men igen selvfølgelig kun hvis basen der tilsættes til, er magre olier, og ikke tunge svært optagelige råvarer.

Tilsættes altid til koldtrøringsfasen, sammen med øvrige aktivstoffer som vitaminer, ekstrakter og lignende.

 

Natur der Virker 🦋

Beskrivelse

Desværre kommer meget hyaluronsyre der anvendes i kosmetikindustrien, fra hanekam. Og det er nok ikke muligt at forestille sig at det er en skånsom proces, hvor hanen lever videre bagefter!

Men det er umuligt at vide, når du køber et produkt med hyaluron i, hvad oprindelseskilden er, for det står sjældent / eller snarere aldrig på produktet hvad oprindelsen er. Fuldstændig som ved andre typer spektakulære produkter f.eks. gelatine.

Hyaluron er det der giver huden dens volume og fyldighed. Det er en af hovedkomponenterne i det extracelluære hud matrix og det medvirker betydeligt til at fremskynde hudens celle reproduktion. Med alderen bliver det naturlige indhold af hyaluron i huden mindsket og det er primært det der giver alderstegn som mindre volume i huden – rynker og folder.

Hyaluron er en af de mest effektive fugtgivere. Det kan binde fra 600-1000 gange dets egen vægt i vand. Det er den evne, der gør at det kan pumpe huden op bringe noget volumen tilbage til huden.

Hyaluron er samtidig meget fugtende og blødgørende. Det beskytter celle strukturen og en en naturlig blokker mod udefra kommende bakterie infektioner.

Unik for et produkt som hyaluron , er også dets evne til at genopbygge hudens fugtniveauer i dybden, i op til flere hudlag. Man kan se hyaluron syre som en svamp, der har en unik evne til at absorbere væske  mange gange dets egen vægt og som på den måde spiller en vigtig rolle i hudens celle funktion.

Så når kroppen med alderen ikke er i stand til at producere nok af Coensymet Q 10 selv, så kan den lavmolekulære hyaluron syre trænge gennem huden, og formå at genskabe det lave hyaluronsyre indhold til større værdier og på den måde bidrage til en mere frisk og ung udseende hud.

Det skal dog lige siges, at det er jo ikke et mirakel på den måde at man får niveauerne op på hvad de er på i ungdommens år. Og man skal også være obs på, at det er jo en effekt der skal tilføjes jævnligt for at der er en virkning at se. Når man stopper så vil indholdet af hyaluron jo igen falde til det alderssvarende efter nogen tid. Det lagrer sig altså ikke som sådan i huden, det man tilføjer. Men det er heller ikke sådan at hvis man stopper så falder det hele totalt sammen. Reelt får man en effekt der også er gavnlig for huden, med den store tilførsel af fugt, der er noget af det bedste til at give en hud der er elastisk og smidig og på den måde ser mindre rynket og ældet ud.

Der er faktisk forskere der har undersøgt hyalurons langtidseffekt, og fundet at når huden får forhøjet indholdet af hyaluron ved tilførsel, så viser det sig, at det påvirker hudens Collagen produktion positivt.

 

Hyaluron syre gel bruges bedst og mest optimalt i special produkter som:

  • Serum
  • Øjengel typer
  • Rensegel/ vandholdige
  • Cremer med en del vandindhold/ fugttilførende.

 

Der står ofte, at det kan anvendes i alt lige fra almindelige bodylotions til makeup produkter. Og det kan man da sagtens. Men hvis man vil bruge det for at få den bedste effekt på huden, bør man efter min mening bruge det de steder der giver mening. Og det gør det f.eks. i en koncentreret serum , der indeholder andre hudplejende aktiv ingredienser og som ikke er fedtbaseret. For fuldstændig som de andre aktivstoffer som AHA ekstrakt, Liposomer, og fibrostimulin og alle andre, så får huden mest glæde og udbytte af dem, hvis de ikke forsvinder og bliver pakket ind i alt for tunge olier og fedtstoffer.

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , ,