Rensegel med Aloe Vera / 50 ml

65,00 kr.225,00 kr.

 

En skøn rensegel, der også kan anvendes som en forfriskende ansigtsvask, og som er god til alle hudtyper, da den er meget mild.
Denne rensegel hjælper med at både rense og pleje din hud samt fjerne evt. makeup og snavs fra dagen der er gået.

 

Denne rensegel skaber en perfekt balance i huden, bl.a. på grund af indholdet af agurkeekstrakt, E vitamin og Edelweiss-ekstrakten. Den nærer og fugter i dybden, og renser huden på mild vis.

 

Brug den inden sengetid eller om morgenen, for en god start på dagen og inden påføring af evt. creme.

Den er nem at påføre – gør blot dine hænder fugtige og påfør så lidt af rensegelen på hånden. Masser efterfølgende blidt ind i ansigtet. For en ren og frisk fornemmelse i huden.

 

Indhold: 50 ml

 

Natur der Virker 🦋

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

 

Denne rensegel kan også anvendes som en forfriskende ansigtsvask.
Den er tilsat Aloe Vera, Edelweissekstrakt og Agurke-ekstrakt; begge ekstrakter, som hjælper til at regenerere huden og som virker meget fugtgivende på huden.

Edelweiss-ekstrakten stimulerer hudens cellefornyelse og agurkeekstrakt tilfører et væld af vitaminer, såsom B- og C-vitamin.

d-Panthenol er en særdeles god fugtgiver, som ydermere er rig på B5-vitamin, der virker styrkende på huden.

 

Anvendelse:

Rensegelen anvendes aften og morgen og anvendes bedst, hvis man fugter hænderne og en smule fordeles i ansigt og på hals i cirkulære bevægelser. Massér den ind i huden, lad den skumme en anelse op og skyl den af med lunkent vand.

Anvend herefter gerne en hydrolat eller en skintonic for at lukke porerne, således huden er klar til serum og/eller ansigtscreme.

 

Rensegelen er drøj i brug og rækker langt.

 

INCI-deklaration: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice ECO, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Aqua, Mipa-laureth-sulfate, Coco-Glucoside, Betaine, Glycol distearate, Glycerin, Aqua, Cucumis Sativus fruit extract, Preservative potassium sorbate (0,1-0,3%), Preservative Sodium benzoate (0,1-0,3%), Glycerin vegetal, Aqua, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract (ECO), Preservative potassium sorbate (0,2-0,3%), Preservative Sodium benzoate (0,2-0,3%), Xanthan gum, Gummi Cyanopsis, Cyanopsis tetragonoloba, Panthenol, Aqua, Potassium sorbate / E-202.

 

 

 

 

 

Yderligere information

Antal ml/liter

,