Agurke ekstrakt / ØKO

20,00 kr.345,00 kr.

 

INCI: Glycerin ECO, Aqua, Alcohol, Cucumis Sativus fruit extract ECO, Preservative Potassium Sorbate (0,1-0,3%), Preservative Sodium Benzoate (0,1-0,3%)

 

Koldvundet plante-ekstrakt fra Agurk (Cucumis Sativus) fra økologisk dyrkning. Desuden er Glycerin der anvendes her også økologisk.

 

Udseende: Klar væske

 

Duft:  Ret neutral duft, alkoholen kan fornemmes, men fordamper/forsvinder straks efter den kommer på huden. Dufter ikke af Agurk på samme måde som den ikke-økologiske Agurkeekstrakt.

 

Anbefalet dosering: 5-6 %

 

pH-værdi: 4,5-5,5

 

 

Beskrivelse

 

Agurke ekstrakt indeholder mange aktive stoffer, der gør den meget velegnet til flere forskellige typer naturkosmetik.

Den indeholder mineralsalte,- aminosyrer,- enzymer. Det mineral der er mest af er Potassium og derudover er der en del Calcium,- Sodium og Magnesium.

Agurke ekstrakt har et højt indhold af Vitamin C og B. Derudover er der mindre mængder af Thiamin,-Riboflavin,-Nicotinic acid,- og Folic Acid.

 

Velegnet til:

  • Skintonic
  • Aftershave
  • Serum
  • Øjenprodukter
  • Ansigtscremer
  • med mere

 

Denne ØKO Agurke ekstrakt har jeg valgt at have i sortimentet, grundet kundeforespørgsler fra kunder der selv fremstiller produkter til videresalg, da mange går efter en så høj %-del af ØKO ingredienser som muligt. Den eneste fabrik der efter min mening i mere end 50 år har fremstillet topkvalitet ekstrakter har rigtig mange ØKO ekstrakter, og jeg har flere af de andre af disse, men har indtil videre kun gået efter dem uden alkohol. Men Agurke ekstrakt er kun tilgængelig i ØKO  varianten tilsat Alkohol, og er som sagt efterspurgt, så derfor er den nu med i vores sortiment.

Jeg vil dog pointere, at den friske og fine duft af Agurk som den ikke-økologiske Agurke ekstrakt har, har denne ØKO Agurke ekstrakt ikke på samme  måde.

Så, hvis det ikke har betydning hvorvidt det er en ØKO eller ej, kan det anbefales at vælge ikke-ØKO Agurke ekstrakt  til de koldrørte cremer, facemist og lignende, hvor dens naturlige duft kan komme optimalt igennem.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,