Avocado olie, Grøn

35,00 kr.645,00 kr.

 

INCI: Persea Gratissima

 

Oprindelsesland: Italien.

 

Udseende: Grøn i varierende nuancer.

 

Da denne olie er ufiltreret kan der forekomme bundfald. Og der kan være en del variationer i farven der kan forekomme betydeligt mørkere end vist på billedet.

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

 

Avocado olie er en ret fed olie, der er koldpresset. Det er en enkeltumættet fedtsyre.
Denne udgave af avocadoolien er koldpresset som de andre, men er samtidig ufiltreret, og er derfor mere grøn, har en forrygende speciel nøddeagtig smag og et meget højt naturligt indhold af de vitaminer der normalt forekommer naturligt i avocadoolie.
Den indeholder Vitaminerne A1, B1, B2, D, E og naturligt Betacarotene.

Det er en olie, der er meget velegnet til udtørret og tør hud.
Den er kendt for at have genopbyggende effekt på ødelagt hud. Det skyldes dens evne, til at øge hudens mængde af collagen, og det gør den specielt god til den modne hud, der har mindre naturlig produktion af collagen end den yngre.
Også til visse typer kløende og irriteret hud er den ret virksom.

Typisk bruges Avocado olien i blandinger med andre olier, der tilsættes i større % del som bæreolier. Og den bruges på grund af sit høje Vitamin indhold til at berige olie blandingen eller det produkt der skal fremstilles.

 

Den ufiltrerede Avocadoolie er ekstra rig på Vitaminer og gode indholdsstoffer, men er samtidig – pudsigt nok – meget anderledes i struktur og hudoptagelighed en den anden type. Hvor Avocadoolie normalt betegnes som en meget fed og lidt tungt optagelig olie, så er den ufiltrerede og koldtpressede meget letoptagelig og mager i det.
Derfor anvender jeg den selv i både øjencreme/serum og ansigtsolie, hvor jeg normalt ellers kun anbefaler at man anvender magre og letoptagelige olier.

Man kan sætte den på linje med magre olier som Hyben, Vandmelon, Jojoba og Solbær og lignende olier.

 

Udover at give tilsat i små doser en fantastisk farve og duft, så føles de produkter den kommer i, mere letoptagelige / lidt kølende på huden.

 

Yderligere information

Vægt N/A

Comments are closed.