Jasmin butter / 100 gr

96,00 kr.

 

Whipped økologisk Soya Butter tilsat ægte absolu Jasmin æterisk olie 🌼

 

Oprindelse: Frankrig og USA

 

Denne butter er lavet i to andre variationer også. Den ene en Rose butter, tilsat ægte Rose absolu og den anden en Ylang butter, tilsat en af mine yndlingsdufte, Ylang / Cananga blomst,  der oser af sommer og sol ☀️

 

Krukken rummer 100 ml  

 

Derudover kan de tre butters fåes i 50 ml alu krukker. De er ikke vejet af i gr, men fyldt op så det her er 50 ml og ikke gr. Dem har vi her i et samlesæt med en af hver, i forskellige alu-krukker. Du kan finde sættet med de 3 whippede butter her 🌼🌹 

 

Natur der Virker 🦋

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

 

Den her butter er en kombination af en færdigvare og en råvare. Det er ikke andet en den nye ØKO Soja butter, whipped op, og tilsat en anelse E_Vitamin Tochopherol og så i det her tilfælde den æteriske koncentrerede Jasmin absolu olie 🌼

 

Så den er som den er, klar til at bruge, både som en lækker og letoptagelig kropsbutter, men også som base til andre produkter, da den f.eks kan whippes op med ønskede olier, og evt Coco caprylate,Squlane mm. Maks 15 % ekstra tilsætning i alt  synes jeg, for den ikke bliver for lind/ tynd.

Til en 100 gr butter kan du f.eks. tilsætte/ whippe den op merd:

 

Men som den kommer her, er den ikke tilsat noget ekstra, for netop at holde den helt enkel og lidt fed i konsistensen. Og ikke mere end den alligevel optages ret enkelt. Både fordi den er whipped, hvilket altid ændrer konsistensen på en butter, så den bliver lettere optagelig, og ikke mindst fordi den her Øko Sojabutter er utrolig letoptagelig og blød i konsistensen.

Whipper man den op med olie/ olier og andre Aktivstoffer, vil den blive mere fluffy i konsistensen, ligesom de andre whippede butters.

 

Jeg lader den her erstatte den Jasmin butter jeg tidligere har haft, da jeg ikke synes den Soja butter der var basen i den var en god nok kvalitet, og så var det “kun” blomsterne der havde ligget og trukket i den, hvilket ikke kan give et slutresultat med en så intens duft, som her hvor den æteriske olie er anvendt.

 

Hvis du hellere vil have en helt anden duft på din whippede soja butter end dem jeg har valgt her, så er det helt enkelt blot 3 ingredienser du har brug for:

 

Start med at tage et godt elektrisk piskeris og pisk på Sojabutteren til den bliver lidt blødere/ og mere flyffy. Tilsæt derefter E-vitamin og den olie du har valgt og pisk videre.

Fyld på den emballage som du finder bedst egnet.

 

INCI: Soya butter / ECO, Jasminum Officinale

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal

Antal gr/kg

,

Du kunne også være interesseret i...