Coco caprylate

50,00 DKK425,00 DKK

Inci: Coco-caprylate

Oprindelse: Coco caprylate/caprate fremstilles 100% fra forskellige fraktioner af Kokosfedt. Det er en kombination af estere fra fedt alkoholer udvundet af kokosnød, som kombineres med caprylic og capric syre der også udvindes fra Kokos.

Udseende: Klar letflydende duftløs olietype

Coco caprylat er Ecocert,- Cosmos og BDIH certificeret.

Coco-Caprylat udvindes af 100% fornybare ressourcer/ dvs naturressourcer der til stadighed kan dannes på ny. Den er biologisk let nedbrydelig.

Coco-caprylate er et af de få produkter, der er et godt naturkosmetik alternativ til den syntetiske silikoneolie.

Anbefalet indsatsmængde: 2-20%

Ryd

Beskrivelse

Coco-caprylate udmærker sig ved at have en utrolig høj spredbarhed, og rigtig god hudoptagelighed. Den er anvendelig til alle hudtyper.

På grund af dens høje optagelighed, er den meget velegnet til produkter som :

  • Solprodukter
  • makeup

Fordi den hjælper til at sprede og lettere optage henholdsvis solfiltre og farver.

Det er også den evne, der gør den meget anvendelig i bare små % satser, til ret fede butter miks og whipped butter, da den her hjælper til at give bedre spredbarhed af de fede olier/ butters og får disse til at føles mindre fede på huden.

I hårplejeprodukter kan den hjælpe til at give glans til håret og samtidig hjælpe til at lette udredning af håret.

Velegnet til: 

  • Alle typer hudpleje for at forbedre hudfølelsen
  • Solprodukter
  • Salver og butter mix
  • Hårprodukter
  • Makeup 
  • mm

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, ,