Jasmin Absolu olie

365,00 kr.635,00 kr.

 

Jasmin Absolu olie er en 100% naturlig og ren æterisk olie uden tilsætningsstoffer.

 

INCI: Jasminum Grandiflorum Absolu Oil

Plantenavn: Jasminaceae

Oprindelse: Frankrig

Udtrækningsmetode: Fødevaregodkendt opløsningsmiddel

Plantedel: Blomsterne

Udseende: Lys Orange/ gullig.

Naturligt indhold af følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Linalool, Benzyl Acetate, Indol, Geraniol, Eugenol, Nerol, Phytol.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Jasmin Absolu æterisk olie

Vores meget fornuftige pris på denne Jasmin Absolu, i forhold til flere andre steder, skyldes at vi køber den direkte hjem fra fabrikken. Den er stadig i den dyre ende, men dog lettere at komme i nærheden af.

Når du køber en 5 ml Jasmin Absolu, får du et helt lille sæt til på en enkel måde at lave en luksus Jasmin parfume. Den meget magre og letoptagelige kokosfrøolie er rigtig god som base til en enkel parfume. Den er duftløs og forsvinder øjeblikkelig næsten på huden.

Kom nogle få dråber af Jasmin Absolu i olien og på den lille roll on flaske, så har du på en enkel måde en skøn luksus parfume, med en fin og naturlig blomsterduft.

Du får følgende:

Det hele kommer samlet i en lille pose.

Aromaterapi: beroligende, helende.

 

ANVISNINGER VED BRUG AF ÆTERISKE OLIER

Ordet æterisk betyder let fordampelig, og æteriske olier kan udvindes af alt fra blomster og frugtskaller, til rødder og bark.

Æteriske olier et stærkt plantekoncentrat, og der skal således kun bruges få dråber for at opnå den ønskede virkning. Det anbefales derfor altid at fortynde olierne i en blanding, inden de påføres huden.

Det anbefales ikke at anvende æteriske olier ufortyndet direkte på huden.

Undgå kontakt med øjne, slimhinder og hud pga. risiko for irritation/overfølsomhed.

Det samme gælder duftolier.

Æteriske olier har ofte et naturligt indhold af deklarationspligtige parfumestoffer – se allergener under den enkelte olie på hjemmesiden.

Vigtigt

  • Opbevares utilgængeligt for børn.
  • Undgå kontakt med øjnene.
  • Må ikke indtages.
  • Opbevares køligt.
  • Brug ikke æteriske olier ufortyndede på huden.
  • Brug ikke æteriske olier, hvis du er gravid, er kronisk syg, har epilepsi, astma eller forhøjet blodtryk uden at konsultere din læge først.

 

Dosering: Følg altid anvisninger i opskriften.

 

OBS: Ved forhøjet blodtryk, epilepsi, astma, hjertesygdom, kroniske sygdomme, graviditet, amning eller den mindste tvivl, bør nærmere råd og vejledning søges hos egen læge, før brug af æteriske olie eller duftolier.

FAREMÆRKNING:

Æteriske olier er lovgivningsmæssigt klassificeret som kemikalier, og de skal derfor overholde kemikalielovgivningen. Olierne er ofte faremærket i deres rene form – se nedenstående:

Fare

Forårsager hudirritation.
Kan forårsage en allergisk hudreaktion.
Forårsager alvorlig øjenirritation.
Giftig for vandlevende organismer med langvarige virkninger.

Faremærkningen gælder kun olierne i koncentreret form. Husk altid at fortynde æteriske olier inden brug, og at de kun er til udvortes brug.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

,