Kokosfrø – olie. (Neutral olie)

25,00 DKK625,00 DKK

Inci: Coconut Oil (fractionated)Cocus nucifera
Også kendt under varebetegnelsen Caprylic/Capric triglyceride.

Udseende: Helt klar olie. Letflydende.

Duft: Neutralt duftende olie.

Plantebaseret mager og meget letoptagelig olie.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Fraktioneret kokosfedt er en fraktion af basis olien i hvilken de forskellige midterste fedtkæde forbindelser bliver separeret for at kunne forblive flydende ved alle temperaturer.
Anvendes til hårprodukter, til olieudtræk af urter som basisolie og til bodyspray mm.
Den optages meget let og hurtigt og kan derfor bruges både som base til body og vitaminsprays.
Brugt til massage efterlader den ikke som f.eks mandelolie gør fedtpletter på tøjet.
Bruges også til sæbefremstilling.

Velegnet til produkter som f.eks:

  • Parfume blandinger
  • Sæber
  • Lotions
  • Cremer
  • Læbe pomader
  • Hår produkter
  • Massage

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,