Rose butter / 100 gr

96,00 kr.

 

Soya Butter ØKO tilsat ægte absolu Rose æterisk olie 🌹

 

Oprindelse: Tyrkiet og USA

 

Denne butter er lavet i to andre variationer også. Den ene en Jasmin butter, tilsat ægte Jasmin absolu og den anden en Ylang butter, tilsat en skøn sommerduft af Ylang / Cananga blomst ☀️

 

Krukken rummer 100 ml  

 

Derudover kan de tre butters fåes i 50 ml alu krukker. De er ikke vejet af i gr, men fyldt op så det her er 50 ml og ikke gr. Dem har vi her i et samlesæt med en af hver, i forskellige alu-krukker. Du kan finde sættet med de tre whipped butter her🌼🌹 

 

Natur der Virker 🦋

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

 

Den her butter er en kombination af en færdigvare og en råvare. Det er ikke andet end ØKO Soja butter, whipped op, og tilsat en anelse E-vitamin Tochopherol samt her den æteriske koncentrerede Rose absolu olie 🌹

 

Så den er klar til at bruge, både som en lækker og letoptagelig kropsbutter, men også som base til andre produkter, da den kan whippes op med fx ønskede olier og Coco caprylate,– Squlane mm. Max 15 % ekstra tilsætning, for den ikke bliver for tynd.

 

Til en 100 gr butter kan du tilsætte/whippe den op med fx:

 

Men som den kommer her, er den ikke tilsat noget ekstra, for netop at holde den helt enkel og lidt fed i konsistensen. Og ikke mere end den alligevel optages ret enkelt. Både fordi den er whipped, hvilket altid ændrer konsistensen på en butter, så den bliver lettere optagelig, og ikke mindst fordi den her Øko Sojabutter er utrolig letoptagelig og blød i konsistensen.

Whipper man den op med olie/ olier og andre Aktivstoffer, vil den blive mere fluffy i konsistensen, ligesom de andre whippede butters.

 

Hvis du hellere vil have en helt anden duft på din whippede soja butter end dem valgt her, så er det helt enkelt blot 3 ingredienser du har brug for:

 

Start med at tage et godt elektrisk piskeris og pisk på Sojabutteren til den bliver lidt blødere/ og mere flyffy. Tilsæt derefter E-Vit og den olie du har valgt og pisk videre.

Fyld på den emballage som du finder bedst egnet.

 

INCI: Soya butter/ ECO, Rosa Damascena

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal

Antal gr/kg

Du kunne også være interesseret i...