3 butter variationer

120,00 kr.125,00 kr.

 

Her får du 50 ml af hver ad de 3 whippede butters, lavet på ren ØKO Soja butter samt butter perler og tilsat hver sin æteriske olie.

 

De 3 butters er:

 

Du kan enten vælge at få de tre butters uden en lærredspose. Så skal du vælge den mulighed til 120 kr.

Hvis du gerne vil have dem i posen, vælger du den mulighed til 125 kr.

 

 

Natur der Virker 🦋

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

3 slags whippede butters, pisket af ren ØKO Sojasmør, butter perler, lidt Allantoin og tilsat forskellige æteriske olier.

 

Sojabutter udvindes af de naturlige olier, der er tilstede i sojabønner. Den uraffinerede, naturlige, veganske, økologiske og rå sojabutter er af meget høj kvalitet indeholder et væld af næringsstoffer, heriblandt Vitamin E, Vitamin B, Omega 3 fedtsyrer, lechitin og steroliner, som blandt andet giver sojabutteren et højt niveau af antioxidanter og helende egenskaber.
Soja butteren virker meget fugtende på huden, idet den er i stand til at trænge dybt ind i huden og nære cellerne med fugt. Dette gør den meget velegnet til at behandle forskellige former for problemer i huden; blandt andet tør hud, meget tør hud, revner i huden, tørre pletter og sprukne læber.

De mange antioxidanter, mineraler og vitaminer hjælper til at reducere og forebygge fine linjer og rynker, og sammen med de meget fugtende egenskaber, giver det både huden fugt og næring, hvilket er en perfekt cocktail til aldrende hud, tør hud og hud uden glød.
Desuden er sojabutteren kendt for at fremme hudens elasticitet, hvilket gør huden mere spændstig og giver den et ungdommeligt udseende, ligesom sojabutter er i stand til at fremme hudens egen kollagenproduktion, som falder med alderen.

De beroligende og helende egenskaber kan med stor fordel anvendes mod irriteret hud, udslæt og mørke pletter, herunder også alderspletter. Butteren forebygger og fremmer, at huden og dens tone bliver ensartet og hjælper til at reducere hyper-pigmentering. Ligeså, og grundet de mange antioxidanter og næringsstoffer, hjælper sojabutter til at formindske skader forårsaget af solens stråler, ligesom den er i stand til at blokere for de skadelige UV-stråler, som vi dagligt udsættes for, således skader i huden forebygges.

Sojabutter er i sig selv en meget mild butter, hvilket gør den anvendelig i forskellige formuleringer og produkter. Konsistensen kan ligesom med andre råvarer desværre variere meget fra batch til batch, og hvor de første portioner der kom hjem, var lette og meget, meget lækre bløde, så den nemt kunne både smøres ud på huden og whippes/piskes op, så er den nyeste portion der er kommet hjem ekstrem hård i konsistensen.

 

Den butter der her er brugt, produceres ud fra den koldpressede GMO fri Soya olie, som bliver kørt igennem en fraktioneringsproces, for at skille fedtsyrerne, og derefter hydrogenated for at forvandle olien til en butter. Den er tilsat E-vitamin for bedre holdbarhed.

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal

,

Du kunne også være interesseret i...