Hårkur med Hampeolie & Oud / 250 ml

105,00 kr.280,00 kr.

 

Super lækker cremet hårkur, der kan anvendes både i det våde hår og i det tørre hår.

Den er lavet på basis af udelukkende koldpressede olier og vegetabilske råvarer. Og så vidt muligt hvor Råvaren findes Økologisk, er dette valgt.

 

Der er to typer hårkure; en orange og en lys grønlig, med forskellige dufte tilsat, så der er flere varianter.

Duften på den grønne type hårkur er enten Oud, Grøn Te, eller Hoo Wood. Tre ret forskellige dufte, som forenes i hver sin harmoni med den naturlige duft af hampeolien, som har sin egen signifikante duft.

 

🌿🌿

 

Egenskaber:

  • Kan bruges i både vådt og tørt hår
  • Også velegnet til anvendelse i skæg
  • Fuld af vitaminer og antioxidanter til at styrke hår og hovedbund

 

Natur der Virker 🦋

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

 

🌿 Hårkur med Hampeolie & Oud duft  🌿

 

Denne her grønne hårkur er der masser af gode ingredienser i, f.eks. den Økologiske Kokosfedt , Øko Hampefrøolie,- Bio Arganolie og Øko Broccolifrøolie. Derudover er der også  tilsat både Hvedeprotein og Øko Arganbutter.

Der er udvalgt så vidt muligt gode ØKO og BIO kvalitetsråvarer, samt råvarer der er letoptagelige, for at få et slutprodukt, der er meget velegnet til f.eks. fint hår, eller til skæg – hvor den orange hårkur er lidt federe og mere cremet i konsistensen, og bedre til kruset eller krøllet hår.

I alle typerne af Hårkur, er der derudover tilsat E-Vitamin acetat og D-panthenol.

Som noget nyt i hårkuren, er der nu også de to Super-Aktiver til netop hår og hårvækst, nemlig både Viamerine 10.000 og den Plantebaserede Keratin (Følg linkene og læs mere om dem).

 

Hårkuren er meget cremet i konsistensen, og drøj.

Brug f.eks. hårkur i stedet for hårbalsam, den kan bruges både dagligt i det tørre hår til at sætte håret med og give fylde og luftighed til håret.

Hvis du bruger den i vådt hår, så lad den gerne sidde lidt før den skylles ud. Skal den bruges i tørt hår, er den god både til fint og glat hår, hvor det kan være svært at rede ud, samt til skæg.

 

Denne hårkur er tilsat duftolien Oud.

Oud har en sød krydret duft, med bløde toner, og er meget træagtig i noten.

Oud i dens ægte form, kommer fra træet Agar/Aquilaria. Det er i den ægte olie, en af de dyreste olier man bruger i parfumeindustrien, derfor er det da heller ikke en der er lige til prismæssigt at komme i nærheden af. Faktisk omtales den ofte som flydende guld, da dens kg-pris er halvanden gang guldprisen. Dette er en dejlig blandingsduft, som ligger meget tæt op af den ægte Oud duft.

Og som med alle blandingsdufte er det en duft der udvikler sig meget individuelt, når den kommer på huden og sidder og udvikler sig, alt efter ens egen duft.

 

Vil man hellere lave sin egen hårkur selv, så ligger opskriften på den her 

 

🌿🌿

 

INCI-deklaration: Aqua, Cetrimonium Chloride, Ceterearyl Alcohole, Sinapis Alba, Olea Europaea*, Cannabis Sativa*, Calophyllum Inophyllum*, Cocos Nucifera*, Argania Spinosa*, Glycerine, Aqua, Carmellia Sinensis Tea Extract*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate*, Panthenol, Aqua, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Phenoxyethanol, Leuconostoc, Triethyl Citrate, Tocopherol Acetate, Potassium sorbate( E202), Parfum (Oud).

* = Økologisk råvare.

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal

,

Vælg låg

Hvidt låg med klap og 2 mm åbning, Plastindsats og lukket hvidt låg

Du kunne også være interesseret i...