Argan butter / ØKO

48,00 kr.425,00 kr.

 

INCI: Argania Spinosa (Argan)

 

Økologisk.

 

Oprindelse: Marokko.

 

Udtrækningsmetode: Koldpresset/fraktioneret/hydrogenated økologisk Argan olie.

 

Udseende: Hvid/beige blød butter.

 

Smeltepunkt: ca. 26 grader

 

Holdbarhed: 12 – 18 måneder

 

Opbevaring: Kan opbevares på køl, men ikke absolut nødvendigt så længe det blot opbevares ikke for varmt; max 20-22 grader. Opbevares væk fra direkte sol og i en fast bøtte.

 

Almindelig brug af Argan butter:

  • Cremer
  • Lotions
  • Massage
  • Hudbeskyttende barriere ved hudafskrabninger og sår.

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

ØKOLOGISK ARGAN BUTTER GIVER ØJEBLIKKELIG FUGTIGHED OG BLØDHED MED DENS SILKEAGTIGE BLØDE TEKSTUR

 

Om økologisk Argan butter
Smørret er koldpresset fra økologisk Argan olie fra Marokko. Det har en mild behagelig duft og en tilfører en sublimt blød fornemmelse, Smørret kan bruges både direkte på huden som den er, eller i forskellige kosmetiske formuleringer.

Argantræet (Argania spinosa) er et træ, der er hjemmehørende i det sydvestlige Marokko. Træet er en relikvieart fra tertiærperioden (ca. 65 til 1,6 millioner år siden), på grund af dets evne til at forblive i en dvaletilstand i tørketider samt at tåle barske forhold og dårlig jord. Levetiden for et Argantræ er mellem 125 og 250 år, og Argantræer når først deres frugtmodenhed efter 50 år.

 

Argan olie er kendt for sine mange gode pleje egenskaber, og Argan smørret, der er lavet af den rene olie, har de samme gode egenskaber som olien.

Argan olie og dermed også Argan butter, anses det for at være en af ​​Marokkos mirakuløse ressourcer og er lokalt kendt af berberne som “Livets træ”, da mange skabninger uden det ikke ville være i stand til at leve i den halvtørre ørken i Sydmarokko.

Argan olie og butteret er rig på A-D- og E- Vitaminer.

 

Anvendelse
Argan har været en del af Berbernes folkemedicin i århundreder, brugt til at behandle hudsygdomme såvel som en række andre lidelser. Det er brugt af berberfolket for dets antioxidante virkninger på huden, og nu senere hen er det videnskabeligt fastslået, at Argan indeholder næsten dobbelt så meget E-vitamin som oliven og er rig på en række andre antioxidanter.

Den essentielle fedtsyreprofil hjælper med at forhindre tab af fugt fra huden.

Argan butter kan bruges direkte på huden, med en øjeblikkelig følelse af smidighed, blødhed og varig fugt til huden.

Argan butter har ligesom olien,  rigtig gode Aktivstoffer, der er kendt for at give glans og blødhed til håret.

Argan butter kan nemt kombineres med æteriske olier eller kan modificeres yderligere ved at anvendes i opskrifter på hud- og hårprodukter. Smørret er tolerant over for varme, så det kan opvarmes som en del af processen i at skabe diverse produkter. Når det sætter sig, vil det tilføje “tykkelse” til dit slutprodukt. Det er et rigtig godt produkt der er nyttigt til at justere og tilføre høj grad af viskositet til ​​dit slutprodukt, mens man samtidig får glæde af de mange gode naturlige egenskaber, som Argan butteret har.

 

Fordele ved Argan butter:

  • Dybt fugtgivende
  • Nyttig i massage, hvor det er uhensigtsmæssigt at bruge olie
  • Giver blødhed og glans til huden
  • Giver blødhed, glans og håndterbarhed til håret
  • Argan butter er perfekt til alle hudtyper.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, ,

Du kunne også være interesseret i...