Hampefrø olie / ØKO

22,00 kr.915,00 kr.

 

INCI: Cannabis Sativa Oil 

 

Økologisk. 

 

Udtrækningsmetode: Koldpresset

 

Oprindelse: Europa

 

Udseende: Lys til mørk grøn farve.

 

Duft: Grøn, frisk, lidt græsagtig duft.
OBS: Undgå hvis der er overfølsomhed for frø/allergi.

 

Koldpresset olie fra Økologiske hampefrø.

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

 

Til trods for Hampefrøoliens velegnethed i hudprodukter, har den ikke været meget anvendt. Muligvis grundet at den forbindes med rygehamp. Den ses dog nu efterhånden mere og mere ikke blot i hudplejen, men også i beklædnings produkter.
Hampefrøolie er rig på Essentielle Omega fedtsyrer og proteiner. Den har et højt indhold af Antioxydanter og forskellige mineraler. Dertil kommer et indhold af både: Omega 3,6 og 9 og GLA.

GLA er en forkortelse for Gamma linolen acid/syre, og er et aktivstof, der har en meget høj  regenererende effekt på ødelagt og ældet hud.
Hampefrøolie er en meget tør og letoptagelig olie, og derfor meget velegnet til ansigtsprodukter, som ansigtsolie og serum.

 

Olien er på grund af sin tørhed meget velegnet til fedtet/ olierede hudtyper.
Den kan til den type produkter med fordel bruges som grund/bære olie, da den ikke er voldsomt dyr, og så suppleres med dyrere olier som Acaibær olie ØKO, Hyldebærolie ØKO  og lignende.

Til den meget sarte hud bør den dog blandes med andre olier, da den netop på grund af sin tørre fornemmelse på huden kan føles lidt ru. Men blandet med olier som Jojoba olie ØKO, Vandmelon olieGranatæble olie ØKO og mange andre, kommer den rigtig godt til at virke igennem, så man får glæde af den anti- inflamatoriske og helende egenskaber.
Derfor også meget velegnet til acne hud.

En blanding af Hampeolie og Jojoba olie ØKO er rigtig god til hårpleje.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , ,

Du kunne også være interesseret i...