Keratin, plantebaseret

20,00 kr.390,00 kr.

 

INCI: Aqua, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate

Oprindelse: Plantebaseret Keratin, er forskellige hydroliserede proteiner, fra Hvede, Majs og Soya (om hydrolyse, læs nede i teksten).

 

Udseende: Brunlig

 

Duft: 

 

Velegnet til: Hår, krop og hud pleje

 

Anbefalet indsats: 1-5%

 

pH-værdi: 5-7

 

Denne Plantebaserede Keratin har en meget lav molekylevægt, på omkring 1500-2000 daltons, der er en vægtangivelse der anvendes. Det betyder, at den er meget velegnet til hudpleje.

Ikke tilsat konservering, men der er her brugt den fermenterede radise til konservering.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

 

Plante-Keratin indeholder hydrolyserede proteiner, fra hvede, majs og sojabønner. Når de kombineres, kan disse proteiner forbedre de fugtgivende og plejende egenskaber ved en lang række hudpleje- og hårpleje produkter. Plante Keratin hjælper til at tilføre fugt til hudpleje produkter, og tilfører blødhed, fugt og glans til hårprodukter.

Plante keratin har et bredt aminosyre område, der især er godt ved f.eks. skadet hud og hår, der har brug for at få tilført mere fugt.   

Det er et rigtig godt vegetabilsk alternativ til den animalsk keratin.

 

Indsats områder: 

  • Fugtgivende
  • Reparerende
  • Blødgørende
  • Letter udredning
  • Velegnet mod kruset hår

 

Om Hydrolyse:
Hydrolyse er et sammensat ord fra Græsk, der betyder: Vand og skille.

Selve hydrolyse processen, er en proces, hvor et molekyle reagerer med vand og opløses i mindre molekyler. Det er en kemisk reaktion mellem forskellige stoffer, der ved hjælp af vand spaltes til molekyler.Det at man får gjort et stof til mindre molekyle dele, gør at det lettere lader sig optage af hud/hår.
At det som her sker ved hjælp af vand og ikke anden kemi, gør yderligere, da vi mennesker består af meget vand, at vi lettere optager disse produkter, og på den måde får glæde af aktivstofferne, de indeholder.

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,