Agurkedagcreme 250 ml genfyldning

280,00 kr.

 

Agurke-dagcremen er en rigtig super fugtbombe, der er fyldt med gode Vitaminer og Aktivstoffer, fra de olier og ekstrakter, den er sat sammen af. Og i den nye variant er der tilsat den Eco Hyaloronsyre gel, for at gøre den om muligt endnu mere fugttilførende.

 

Den er skøn for huden, at skifte over til når det lunere vejr kommer, og der ikke mere er brug for de tungere cremer/produkter.

Fordi den er så mager, og kun lavet med nogle af de lettest optagelige olier, og kun i en lille % indsats, er det er creme der også er meget velegnet til ung hud.

 

Cremen har i sig selv en meget frisk og lidt neutral duft, med en fin tone af agurk fra Agurke-ekstraktet. Der er også tilsat en smule af Agurke-duften,  for at forstærke denne duft.

 

 

Denne her flaske er lavet, så man kan genfylde den lille fine 50 ml. eller 100 ml. pumpeflaske og bruge den igen og igen…. :)

Der er til at genfylde 5 gange på 50 ml. flasken eller 2,5 gange på 100 ml. flasken.

Prisen er sat således at du sparer emballagen, og får lidt rabat  🦋

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

 

Agurke-dagcremen er en meget fugttilførende creme, der er velegnet til f.eks.:

  • Ansigtscreme
  • Øjencreme
  • Efter barbering til at fugte huden
  • Til ung hud / god efter afrensning af huden.

Da den er lavet udelukkende med enten meget magre eller de vandopløselige olier, er det ikke en creme, der kan yde beskyttelse om vinteren og i koldt vejr.

Men Agurkedagcremen er til gengæld perfekt til når det er varmere og også rigtig varmt, og man ikke har lyst til at få noget på der lukker huden for meget inde. Den bliver optaget med det samme af huden, netop fordi den ikke er lavet med for tunge og svært optagelige olier og råvarer.

Opskriften på denne creme, kan også ses her:

Agurkedagcreme

💚🥒💚

 

Ingredienser: 

Demineraliseret vand, ØKO Aloe vera gel juice,AgurkeekstraktVandmelonolie,  ØKO JojobaolieAgurkeolieEco HyaloronsyregelCremletGrøn Avocadoolie, Citronfrøolie, Vandopløselig Hvedekimsolie,SqualaneE-Vitamin acetatKaliumsorbat, Duft: Agurk.

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal