Agurkedagcreme 250 ml genfyldning

280,00 DKK

Agurke dagcremen er en rigtig super fugtbombe, der er fyldt med gode Vitaminer og Aktivstoffer, fra de olier og ekstrakter, den er sat sammen af. Og i den nye variant er der ekstra tilsat den Eco Hyaloronsyre gel, for at gøre den om muligt endnu mere fugttilførende.

Den er skøn for huden, at skifte over til når det lunere vejr kommer, og der ikke mere er brug for de tungere cremer/produkter.

Cremen har i sig selv en meget frisk og lidt neutral duft, med en fin tone af agurk fra Agurke ekstraket. Jeg har til cremen tilsat en smule af Agurke duften,  for at forstærke denne duft.

Fordi den er så mager, og kun lavet med nogle af de lettest optagelige olier, og kun i en lille % indsats, er det er creme der også er meget velegnet til ung hud.

Denne her flaske er lavet, så man kan genfylde den lille fine 50 ml pumpeflaske og bruge den igen og igen….:)

Der er til at genfylde 5 gange.

Eller hvis man har købt pumpeflasken på 100 ml til at genfylde ca 2,5 gang.

Prisen er sat så du sparer emballagen, og lidt rabat. Men det her er en meget drøj creme, så overvej på hvor meget du har brug for, før du køber den her.

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Agurke dagcremen er en meget fugttilførende creme, der er velegnet til f.eks:

  • Ansigtscreme
  • Øjencreme
  • Efter barbering til at fugte huden
  • Til ung hud / god efter afrensning af huden.

Da den er lavet udelukkende med enten meget magre eller de vandopløselige olier, er det ikke en creme, der kan yde beskyttelse om vinteren og i koldt vejr.

Men Agurkedagcremen er til gengæld perfekt til når det er varmere og også rigtig varmt, og man ikke har lyst til at få noget på der lukker huden for meget inde. Den bliver optaget med det samme af huden, netop fordi den ikke er lavet med for tunge og sværtoptagelige olier og råvarer.

Opskriften på denne creme, kan også ses her:

Agurkedagcreme

Deklaration: 

Demi.vand,- Øko Aloe vera gel juice,– Agurkeekstrakt,- Vandmelonolie,-  Øko Jojobaolie ,- Agurkeolie,- Eco Hyaloronsyregel,- Cremlet,- Grøn Avocadoolie,- Citronfrøolie,- Vandopløselig Hvedekimsolie,– Squalane,-E-Vitamin acetat,- Kaliumsorbat,- Duft: Agurk.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal