Ansigtscreme og hånd og kropscreme gør det selv sæt

255,00 DKK

Her er råvarer til at lave 2 x en portion af hånd og kropscremen. En portion giver til ca 850 ml. Så ialt er det til ca 1700 ml. Man kan nøjes med at lave en portion ad gangen, og så bare have råvarerne stående til næste omgang. Endvidere er der råvarer til at lave en portion af ansigtscremen på ca 400 ml.

Hvis du bestiller noget emballage med til sættet, kan du få nogle etiketter med. Og jeg skriver dit navn på:) Er sættet nu til en gave, så der skal stå en andens navn, så skriv en bemærkning i kommentarfeltet, sammen med hvilken ekstrakt du ønsker med til ansigtscremen. 

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

For at lave denne opskrift, kræves en god vægt, der kan veje 1 gr min. Det kan de fleste gode digitale køkkenvægte. Derudover skal der bruges 2 glasskåle, en stor og en lidt mindre og gryder til vandbad. Et piskeris og en dejskraber.

Opskrifterne følger med til sættet, men kan også ses her:

Hånd og kropscreme

Ansigtscreme med L-voks

Sættet indeholder følgende råvarer:

Da ekstraktet er valgfrit, så skal du gå ind under ekstrakter, og vælge det du gerne vil have med til sættet. Skriv det i kommentarfeltet, hvilket du ønsker. Hvis du ikke vælger et, så vil jeg typisk lægge lupin eller grøn te ekstrakt i. Vær opmærksom på, at nogle af ekstrakterne kan farve lidt på cremen, især øko hibiscus.

Til sættet er hovedsageligt valgt de økologiske råvarer, hvor det er muligt. Det er her kun glycerin der ikke er økologisk i sættet men fåes som det.

Jeg har holdt det til, at det kun er råvarer, så det er muligt helt selv at vælge hvorvidt man vil have duft som essentiel olie eller æterisk olie på lotionen. Måske har man nogle olier stående Eller holde den helt duftneutral. Og emballage er heller ikke med i sættet, så man også her selv kan gå ind og vælge det man ønsker.

Yderligere information

Antal

,