Grøn te ekstrakt Øko

36,00 DKK575,00 DKK

Inci: Glycerine,- Aqua,- Carmellia Sinensis tea extract Eco,- Presevative Potassium sorbate (0,2-0,3%),- Preservative Sodium benzoate ( 0,2-0,3%)

Oprindelse: Koldvundet ekstrakt fra Ecocertificeret dyrkede blade fra Carmelia Sinensis / grøn te .

Udseende: Mørk brunlig..

Duft: lidt jordet behagelig frisk duft.

Indsatsmængde: 1-5%

Ph.værdi: 4-5

 

Ryd

Beskrivelse

The er et lille træ, der oprindeligt stammer fra Asien. Dyrkes dog også i mange andre lande.

Træet har evigtgrønne små blade.

Den vigtigste aktiv ingrediens i Grøn te blade, er Polyphenoler. Indholdet af de forskellige af disse varierer efter hvor planten har vokset og alderen på bladene. Men indholdet ligger mellem 17-30 % af den tørrede blad vægt.

Den vigtigste af Polyphenolerne er flavonoider.(catechins)

Flavonoider menes at have sundhedsfremmende virkninger. Blandt andet høj grad af antioxiderende virkning, der er effekt til at beskytte huden og cellerne mod de frie radikaler.

Flavonoider har desuden en lysbeskyttelseseffekt og anti inflamatoriske effekt.

Derudover har Grøn te ekstrakt et pænt indhold af Methylxanthines, der består af tre aktivstoffer hvor en af disse er koffein på omkring 0,10-0,25.

Disse aktivstoffer hjælper til en øget blod stimulation i huden og har en anti-lipogen effekt, der hjælper stresset og irriteret hud.

Grøn Te ekstrakt er meget velegnet til hudpleje produkter til de fleste typer hud. Og desuden en aktiv ingrediens i konserveringen af produktet på grund af det ret høje indhold af flavonoider. Konserverer dog ikke alene.

Velegnet til:

  • Skintonics
  • Aftershave
  • Serum
  • Øjenprodukter
  • Ansigtscremer 
  • mm

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , ,