Kokosfedt, raffineret / ØKO

26,00 kr.2.950,00 kr.

 

INCI: Cocos Nucifera

 

Økologisk.

 

Oprindelsesland:  Fra Økologisk produktion. Raffineret kokosfedt.

 

Udseende: Hvid, fast form ved temperatur under ca 24 grader. Ellers flydende.

 

Smeltepunkt: omkring 23-24 grader

 

Duft:  Neutral i duften.

 

Opbevaring: Kan opbevarer på køl, men ikke absolut nødvendigt så længe det blot opbevares ikke for varmt. Under 20-22 grader. Opbevar væk fra lys og i en fast bøtte. Ikke i en pose. Den bliver blødere ved varme temperaturer.

 

Hvis mængden på 25 kg ikke er tilgængelig ind imellem, så skriv en mail og den kan tages hjem i løbet af en uge. Som udgangspunkt har vi næsten altid den størrelse hjemme. 

 

Beskrivelse

Om:

Denne her Kokosfedt ØKO er i forhold til den Koldtpressede Kokosfedt Øko meget velegnet til produkter hvor man ikke ønsker en Kokosfedt med en meget tydelig og lidt gennemtrængende Kokosduft. Da den her Kokosfedt ØKO er Raffineret, har den ikke som den koldtpressede Kokosfedt Øko nogen særlig duft.

Meget velegnet til f.eks. Sæber hvor man ønsker en ØKO Kokosfedt, til både en billigere pris end den Øko Koldtpressede Kokosfedt og en duftneutral.

Da der ved produktion af sæber netop i forvejen er tale om en varmeproces, kan det give god mening ikke at nødvendigvis vælge en koldtpresset olie.

 

Velegnet til / dosering:

  • ren kropsbutter olie / 100%
  • tilsætning til cremer/lotion / 5-60%
  • Balms / 5-40%
  • Tilsætning til sæber / 5-20%
  • Hår kure: 2- 5 %
  • Til renseprodukter/rensecremer / både ren og i mindre mængder

 

Vi har næsten altid 25 kg på lager, men hvis du ønsker at købe 25 kg, er det dog vigtigt du tager kontakt til os for at aftale med afhentning eller fragt mulighed, da der ikke er så mange muligheder over 25 kg. Der er fragtmænd el. PostNord, og med posten koster den størrelse ca. 170 kr. at sende. 

Fragtprisen er ikke inkluderet i den gode tilbudspris på de 25 kg.  

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , , ,

Du kunne også være interesseret i...