Glycerin, vegetabilsk (99,6 %)

20,00 kr.490,00 kr.

 

INCI: Glycerin

 

Fremstillet på basis af vegetabilske råvarer.

 

Kosher produkt, GMO- og allergen-fri.

100 % palmefrit produkt.

 

Udseende: Helt klar og farveløs

 

Duft: Neutral, men sødlig smag

 

Anbefalet dosering: 10-12 %

 

Glycerin er opløselig i både vand og alkohol.

Den fugter og plejer, og er derfor meget anvendelig i mange hudplejeprodukter. Den blødgører og er god til at hjælpe huden til at genetablere fugtbalancen.

 

Beskrivelse

Glycerin er resultatet af en kompliceret ekstraktion der kaldes hydrolose. Typisk er udgangspunktet /råvaren en palme-eller kokosfedt, der bliver splittet i rå glycerol fedtsyrer, i en proces hvor temperaturerne kommer op omkring 400 grader under tilsætning af vand. Denne proces står på i omkring 20-30 minutter, hvor der sker det, under det her ekstreme varmepres, at vandet der tilføjes til processen, bliver istand til at binde sig til nogle af de frigivne glyceroler fra fedtet. Herefter bliver glycerolen så isoleret fra fedt og rest vand, og bliver yderligere destilleret for at ende med et standard råvare produkt på 99 %.

 

Den glycerin jeg har er faktisk 99,6%. Når der findes glyceriner med betydeligt lavere procenttal bag, er det fordi der tilsættes demneraliseret vand til den råvare der er udgangpunkt.

Det er derfor altid vigtigt at vide hvilken procent den glycerin man køber er på, da det betyder noget for den effekt man får i det produkt man kommer den i. Hvis man går efter at få glycerins fugt effekt i en ansigts-eller håndcreme, kan resultatet godt være ret forskelligt, hvis udgangspunktet er f.eks en glycerin på 80% og man stadig kun tilsætter 10-15% . Der skal man jo ind og tilsætte betydeligt mere.  Og også huske at fjerne noget af vandet i opskriften, da det ellers kan ende alt for vandet ud slutresultatet.

 

Glycerin er opløselig i både vand og alkohol.

Den fugter og plejer, og er derfor meget anvendelig i mange hudplejeprodukter. Den blødgører og er god til at hjælpe huden til at gen etablere fugtbalancen.

 

Velegnet til:

  • Kosmetik
  • tandpasta
  • Skintonic/mist
  • sæber
  • Urte produkter
  • rengøring /husholdning diverse
  • Håndsprit produkter

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,