Hibiscus ekstrakt ØKO

35,00 kr.475,00 kr.

INCI: Glycerin,- Aqua, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract,- Potassium Sorbate (0,2 – 0,3 %),- Sodium Benzoate (0,2 – 0,3 %)

Oprindelse: Koldvundet plante-ekstrakt af Hibiscusblomsten

Udseende: Mørk dyb rødlig farve

Duft: Meget dyb duft af Hibiscus

Anbefalet dosering: 1 – 5 %.
PH-værdi: 4 – 5 %.

 

 

Beskrivelse

Hibiscus ekstrakt fremstilles af hibiscus blomster tilhørende slægten Hibiscus sabdariffa L, som dækker over en lang række forskelligartede hibiscus. Planten kan blive op til 5 meter høj, stammen/stilken er robust, bladene er mørkegrønne og knopperne skyder med afstand og bliver til fine, røde blomster. Hibiscus vokser i subtropiske områder, særligt i Sudan, Egypten, Thailand, Mexico og Kina.

Flere studier viser, at den naturligt kemiske sammensætning af blomsterne indeholder flavonoider og phenoliske forbindelser, som har vist sig at have store antioxidante effekter, som er i stand til at neutralisere oxidativ stress i huden, hvorfor Hibiscus Ekstrakt ofte anvendes i luksuriøse og anti-aging produkter; grundet de mange antioxidanter, som Hibiscus indeholder.

Ligeså indeholder Hibiscus et element af elastase, som er en katalysator for, at huden producerer elastin. Med alderen (og er der inflammation i huden, eksempelvis psoriasis) falder den naturlige produktion af elastin. Indholdet af elastase i Hibiscus er medvirkende til, at huden vedligeholder sin produktion af elastin og protein, som giver elasticiteten i huden, som blandt andre ting, er medvirkende til at holde huden ung, sund og til at give den et ungdommeligt udseende.

Hibiscus Ekstrakt kan anvendes i forskellige produkter. I produkter til huden virker den foryngende (anti-aging) grundet de mange antioxidanter og indholdet af elastase, samt til at bekæmpe inflammation i huden (eksempelvis akne), da den vedligeholder huden produktion af elastase og protein, som er giver huden elasticitet, samt til at ensarte hudtonen.

I produkter til kroppen vil Hibiscus Ekstrakt have virkning på cellulite grundet indholdet af elastase, ligesom den vil virke anti-aging.

I produkter til håret kan Hibiscus Ekstrakt anvendes til balsam og produkter, som forstærker farven.

Forslag til produkter: 

  • Face mist
  • Ansigtsserum
  • Ansigtscreme
  • Øjencreme
  • Bodylotion/body creme
  • Shower gel 

Hibiscus Ekstrakt er COSMOS og Halal certificeret.

Yderligere information

Antal ml/liter

, , ,