Vintercreme med A-Vitamin i glaskrukke

86,00 kr.230,00 kr.

 

God nærende og fed creme, til brug i koldt vejr, eller blot til den tørre hud.

 

Vintercremen er beriget med den Biodynamiske Havtornebær olie, der har et meget højt indhold af A-Vitamin. Der er tilsat nogle dråber af æterisk Rosentræs olie.

 

Vintercremen fås i klare plastkrukker på 50 ml.

 

Natur der Virker 🦋

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

 

Vintercremen er en dejligt nærende og fed creme til den tørre hud, der mangler fugt, og ligeså hvis du opholder dig meget udenfor med dit job, cykler langt eller i det hele taget til hud der har brug for beskyttelse mod kulde og frost.

Cremen beskytter huden mod vind og vejr og kulde, og yder en rigtig god beskyttelse.

 

Hvis man generelt har tør hud, er den dog også meget velegnet at anvende. Både om dagen eller som en natcreme. Så selvom vi kalder den for Vinter-creme, skal det ikke tages helt bogstaveligt, da den generelt er rigtig god til tør hud.

Cremen er også god til dem, der har deciderede hudproblemer som eksempelvis rosen eller lignende, hvor den går ind og giver fugt, pleje og beskyttelse.

Derudover er den god til tørre albuer, hænder og fødder.

 

Cremen fås i to variationer, en 50 ml glaskrukke med alu-låg eller en 50 ml plastkrukke med sort låg.

 

Ønsker du selv at lave vintercremen, finder du opskriften her.

 

Ingredienser: Demineraliseret vand, Aloe vera juice ØKO, Olivenolie ØKO, Marietidselolie ØKO, Hvedekimsolie, Lanolin vandfri, Perikonekstrakt ØKO, Granatæble ekstrakt, Mandelvoks, Stearin veg., Havtornebær olie BIO, Cetanol veg., Rosentræ æterisk olie, Kaliumsorbat

 

Yderligere information

Antal

,

Du kunne også være interesseret i...