Gave-sæt: Figen creme & lotion

198,00 kr.

 

🥝 Sæt med Figen bodylotion og ansigtscreme 🥝

 

Her får du et fint gave-sæt med 1 stk. 200 ml. Figen bodylotion og 1 stk. 50 ml. Figen ansigtscreme med A-vitamin.

 

Figen-bodylotion er en velduftende, blødgørende og nærende kropscreme med A-vitamin, der har en naturlig beskyttelse af huden. Den har en rig konsistens, der hurtigt trænger ind i huden, uden at virke fedtet.

Ansigtscremen er mild, fugttilførende og nærende på samme tid. Cremen optages let, og efterlader huden blød og fugtet.

 

Egenskaber:

  • Naturligt rig på Omega 7 og vitamin A fra havtorneolie, der virker revitaliserende
  • Med kollagen og vitamin E, der giver huden glans og styrke
  • Fugtbooster huden med planteekstrakt fra Edelweiss, der også tilfører antioxidanter
  • Højt indhold af økologiske råvarer og gode aktivstoffer

 

🥝🖤💚🖤💚

 

Natur der Virker 🦋

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

 

Bodylotion & ansigtscreme med Figen-duft

Figen bodylotion og ansigtscreme er begge milde cremer, der samtidig er meget blødgørende og nærende for huden.

🥝 Bodylotionen har en rig konsistens, der trænger ind i huden.

Med Illipe butter, der har nogle meget hudblødgørende egenskaber, som optages hurtigt på kroppen og som genopbygger hudens elasticitet. Denne butter er velegnet til både tør og fedtet hud fordi den både er meget mager som kokosfedten, og blødgør uden at overfedte i huden.

Med økologisk Mangobutter, som fra naturens side er rig på naturlige antioxidanter og på vitaminerne A- og E. Den er meget velegnet til at blødgøre tør og ru hud, da den har et højt indhold af flere forskellige essentielle fedtsyrer, især glycerider fra Olie- og Stearinsyre. Samtidig er denne butter ret letoptagelig, af en butter at være, og derfor meget velegnet til hudplejeprodukter der giver masser af blødhed men ikke overfedter på huden.  Mangobutter siges desuden at have sårhelende egenskaber. Derfor bruges den ofte i opskrifter mod sår, m.m. Også til sår og områder der er infektioner i, anvender man mango til, på grund af dens egenskaber og høje indhold af antioxidanter.

Og endelig med økologisk Baobab olie, som er meget nærende olie og er rigtig god til tør hud. Baobabolien er kendt for at forbedre hudens elasticitet, så den ser både yngre og mere sund ud. Desuden virker den regenererende på hudens celler grundet det høje indhold af vitaminer og antioxidanter heriblandt E-vitamin. E-vitamin er en stærk antioxidant, som er kendt for at beskytte huden mod miljømæssige faktorer, mod ultraviolet lys og som en stærk faktor i bekæmpelsen af aldringstegn. Ydermere virker olien kollagenboostende og meget blødgørende. Baobabolien er i sig selv en yderst effektiv olie, som har mange fordele i forhold til vores hud. Den anbefales til behandling af blandt andet psoriasis, hvor man kan få meget kløende og sågar skællende hud. Desuden er det høje indhold af fedtsyrer rigtig gode i behandlingen mod eksem, acne og tørt og ødelagt hår. Olien har ydermere antiinflammatoriske egenskaber og virker stærkt både fugtgivende og fugtbevarende, således huden ikke tørrer ud.

🥝 Figen ansigtscremen giver din hud fugt og pleje, der holder hele dagen.

Med indhold af økologisk planteekstraktet fra Edelweiss, der er i stand til at give antioxidanter og har beroligende fordele for huden. Edelweiss indeholder lignaner, en af ​​de bestanddele, der har en naturlig hudberoligende fordel. Edelweiss-ekstraktet indeholder også antimikrobielle egenskaber, der yderligere gør det nyttigt til at beskytte din hud mod infektioner. Edelweiss-ekstrakt bruges derfor ofte i forskellige anti aging-produkter, fugtighedscremer, solcremer, antioxidantbehandlinger og andre anti-inflammatoriske midler til huden.

I cremen er tilsat nogle gode magre olier, der nemt optages af huden og tilfører blødhed. Her kan f.eks. nævnes økologisk Jojobaolie der har anti-inflammatoriske egenskaber, som siges at kunne reducere rødme og udtørring samt holde huden i balance. De naturlige E- og B-kompleks vitaminer i jojobaolien kan desuden hjælpe med at reparere huden og kontrollere skader.

Også økologisk hybenkerneolie der er rig på antioxidanter, heriblandt beta-karoten – en slags A-vitamin – samt C-vitamin og E-vitamin. Disse beskytter huden og fremmer celleudskiftning. Antioxidanterne har en anden vigtig funktion: De er med til at bekæmpe frie radikaler. Som ansigtsolie siges det om hybenolie, at den er yderst regenerativ og har en række anvendelser: det kan anvendes til at behandle tørhed, træthed, betændelse, fine linjer, acne-ar og rødme i ansigtet.

Endelig er også tilsat luksusolien Havtornebær olie, i koldtrøringsfasen. Denne frugtolie har som farven angiver, et meget højt indhold af Karotenider, hvilket gør den ekstremt celleregenererende, bakteriehæmmende samt fungerer ypperligt som antioxidant. Den bruges for sin antirynke-effekt, cellefornyende egenskaber og for dens effekt på at heale hud, der har fået solskader eller døjer med sår og eksem. Havtornebærolien siges også at øge kroppens naturlige immunsystem, og kan forebygge Vitamin A mangel.
Desuden har den en antibakteriel funktion.

 

🦋

 

Ingredienser – gældende for Figen Bodylotion:

Demineraliseret vand, Edelweiss ekstrakt ØKOL-voksStearin ØKOBabassubutter ØKOIllipebutterMangobutter ØKOGlycerin vegetabilsk ØKOAbrikoskerneolie ØKOBaobab olie ØKOKaliumsorbat (konservering), Duftolie (Figen).

INCI-deklaration:
Aqua, (Glycerin Vegetal, Aqua, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate*), Cetearyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate, Stearic Acid, Orbignya Oleifera*, Madhuca Neriifolia Seed Butter*, Mangifera Indica Butter*, Glycerin*, Prunus Armeniaca*, Adansonia Digitata*, E-202, INCI: Parfum.

* = økologiske/biodynamiske råvarer.

Indhold: 200 ml

Grøn halvkar plastflaske med sort pumpe.

 

🥝🖤💚🖤💚

 

INCI-deklaration – gældende for Figen Ansigtscreme:
Aqua, (Glycerin Vegetal, Aqua, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate*), (Cetearyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate), Stearic Acid, Glycerin*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Rosa Canina*, Hippophae Rhamnoides*, Cocoyl Hydrolyzed Collagen, (Helianthus Annuus Oil, Retinyl Palmitate, Tochopherol), E-202, INCI: Parfum.
* = økologiske/biodynamiske råvarer.

Indhold: 50 ml

Grønt glas med sort plastlåg.

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal

Du kunne også være interesseret i...