Bodylotion med A-vitamin: Figen / 200 ml

120,00 kr.330,00 kr.

 

Denne Figen-bodylotion er en velduftende, blødgørende og nærende kropscreme med A-vitamin, der har en naturlig beskyttelse af huden.

Den har en rig konsistens, der hurtigt trænger ind i huden, uden at virke fedtet.

 

Egenskaber:

  • Rig på antioxidanter, peptider & vitaminer
  • Fugtgivende og nærende
  • Højt indhold af økologiske råvarer og gode aktivstoffer
  • Egnet til alle hudtyper

 

Bodylotionen fås i to varianter; denne med duft af Figen (sort låg) og én Neutral/uden duft (hvid pumpe med sølvkant).

🥝🖤💚🖤💚

 

Indhold: 200 ml.

 

Natur der Virker 🦋

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

 

Bodylotion med Figen-duft

Denne neutrale bodylotion er en mild, og samtidig super blødgørende og nærende kropscreme. Den har en rig konsistens, der hurtigt trænger ind i huden, uden at virke fedtet.

Med Illipe butter, der har nogle meget hudblødgørende egenskaber, som optages hurtigt på kroppen og som genopbygger hudens elasticitet. Denne butter er velegnet til både tør og fedtet hud fordi den både er meget mager som kokosfedten, og blødgør uden at overfedte i huden.

Med økologisk Mangobutter, som fra naturens side er rig på naturlige antioxidanter og på vitaminerne A- og E. Den er meget velegnet til at blødgøre tør og ru hud, da den har et højt indhold af flere forskellige essentielle fedtsyrer, især glycerider fra Olie- og Stearinsyre. Samtidig er denne butter ret letoptagelig, af en butter at være, og derfor meget velegnet til hudplejeprodukter der giver masser af blødhed men ikke overfedter på huden.  Mangobutter siges desuden at have sårhelende egenskaber. Derfor bruges den ofte i opskrifter mod sår, m.m. Også til sår og områder der er infektioner i, anvender man mango til, på grund af dens egenskaber og høje indhold af antioxidanter.

Og endelig med økologisk Baobab olie, som er meget nærende olie og er rigtig god til tør hud. Baobabolien er kendt for at forbedre hudens elasticitet, så den ser både yngre og mere sund ud. Desuden virker den regenererende på hudens celler grundet det høje indhold af vitaminer og antioxidanter heriblandt E-vitamin. E-vitamin er en stærk antioxidant, som er kendt for at beskytte huden mod miljømæssige faktorer, mod ultraviolet lys og som en stærk faktor i bekæmpelsen af aldringstegn. Ydermere virker olien kollagenboostende og meget blødgørende. Baobabolien er i sig selv en yderst effektiv olie, som har mange fordele i forhold til vores hud. Den anbefales til behandling af blandt andet psoriasis, hvor man kan få meget kløende og sågar skællende hud. Desuden er det høje indhold af fedtsyrer rigtig gode i behandlingen mod eksem, acne og tørt og ødelagt hår. Olien har ydermere antiinflammatoriske egenskaber og virker stærkt både fugtgivende og fugtbevarende, således huden ikke tørrer ud.

 

Kropscremen har et meget højt indhold af økologiske ingredienser, herunder bl.a. økologisk glycerin, der tilfører huden fugt.

Cremen er velegnet til hele kroppen og tilfører huden godt med fugt og efterlader den blød og smidig.

 

Bodylotionen fås i grøn halvkar plastflaske med sort pumpe.  Der findes også en ansigtscreme med A-vitamin, der matcher denne bodylotion godt 🦋

 

Denne bodylotion findes også uden tilsat duft/Neutral – og kan ses her  🦋

 

Indhold: 200 ml

 

🥝🖤💚🖤💚

 

Ingredienser:

Demineraliseret vand, Edelweiss ekstrakt ØKO, L-voks, Stearin ØKO, Babassubutter ØKO, Illipebutter, Mangobutter ØKO, Glycerin vegetabilsk ØKO, Abrikoskerneolie ØKO, Baobab olie ØKO, Kaliumsorbat (konservering), Duftolie (Figen).

 

INCI-deklaration:

Aqua, (Glycerin Vegetal, Aqua, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate*), Cetearyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate, Stearic Acid, Orbignya Oleifera*, Madhuca Neriifolia Seed Butter*, Mangifera Indica Butter*, Glycerin*, Prunus Armeniaca*, Adansonia Digitata*, E-202, INCI: Parfum.

* = økologiske/biodynamiske råvarer.

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal

,

Du kunne også være interesseret i...