Ansigtscreme med A-vitamin: Figen / 50 ml

98,00 kr.264,00 kr.

 

Denne skønne ansigtscreme er mild, fugttilførende og nærende på samme tid.
Cremen optages let, og efterlader huden blød og fugtet.

 

Lavet af 100 % naturlige råvarer, og hældt på smukke mørkegrønne glas á 50 ml.

 

  • Fugtbooster huden med planteekstrakt fra Edelweiss, der også tilfører antioxidanter
  • Naturligt rig på Omega 7 og vitamin A fra havtorneolie, der virker revitaliserende
  • Med kollagen, der tilfører huden fugt og styrke
  • Med en skøn og frisk duft af Vild figen

 

Ansigtscremen fås i to varianter; denne med duft af Vild Figen (sort låg) og én Neutral/uden duft (hvidt låg).

🥝🖤💚🖤💚

 

Indhold:  50 ml grøn glaskrukke med sort bakalit/plastlåg

 

🦋 Natur der Virker

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

 

Denne ansigtscreme med A-vitamin giver din hud fugt og pleje, der holder hele dagen.

Med indhold af økologisk planteekstraktet fra Edelweiss, der er i stand til at give antioxidanter og har beroligende fordele for huden. Edelweiss indeholder lignaner, en af ​​de bestanddele, der har en naturlig hudberoligende fordel. Edelweiss-ekstraktet indeholder også antimikrobielle egenskaber, der yderligere gør det nyttigt til at beskytte din hud mod infektioner. Edelweiss-ekstrakt bruges derfor ofte i forskellige anti aging-produkter, fugtighedscremer, solcremer, antioxidantbehandlinger og andre anti-inflammatoriske midler til huden.

I cremen er tilsat nogle gode magre olier, der nemt optages af huden og tilfører blødhed.

Fx økologisk Jojobaolie der har anti-inflammatoriske egenskaber, som siges at kunne reducere rødme og udtørring samt holde huden i balance. De naturlige E- og B-kompleks vitaminer i jojobaolien kan desuden hjælpe med at reparere huden og kontrollere skader.

Også økologisk hybenkerneolie der er rig på antioxidanter, heriblandt beta-karoten – en slags A-vitamin – samt C-vitamin og E-vitamin. Disse beskytter huden og fremmer celleudskiftning. Antioxidanterne har en anden vigtig funktion: De er med til at bekæmpe frie radikaler. Som ansigtsolie siges det om hybenolie, at den er yderst regenerativ og har en række anvendelser: det kan anvendes til at behandle tørhed, træthed, betændelse, fine linjer, acne-ar og rødme i ansigtet.

Endelig er også tilsat luksusolien Havtornebær olie, i koldtrøringsfasen. Denne frugtolie har som farven angiver, et meget højt indhold af Karotenider, hvilket gør den ekstremt celleregenererende, bakteriehæmmende samt fungerer ypperligt som antioxidant. Den bruges for sin antirynke-effekt, cellefornyende egenskaber og for dens effekt på at heale hud, der har fået solskader eller døjer med sår og eksem.

Havtornebærolien siges også at øge kroppens naturlige immunsystem, og kan forebygge Vitamin A mangel.
Desuden har den en antibakteriel funktion.

Olier med højt indhold af antioxidanter har helt generelt en enestående modstand mod oxidativ nedbrydning og forbliver derfor effektive i produktformuleringer. Det er absolut en af de væsentligste egenskaber for en olie, til gode hudplejeprodukter, der skal blive ved at virke på den gode måde for huden.
Blot ved en ret lille indsats af olien, træder den flotte gullige/orange farve fra det høje indhold af Beta caroten / Karotenoider tydeligt igennem.

 

Indhold:  50 ml grøn glaskrukke med sort bakalit/plastlåg

 

INCI- deklaration:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate, Glycerin Vegetal, Aqua, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate*, Glycerin*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Stearic Acid, Rosa Canina Oil*, Kollagen, Helianthus Annuus Oil, Retinyl Palmitate (240.000 IU/g), Tochopherol, Hippophae Rhamnoides, Potassium sorbate / E-202, Parfum.
* = økologiske/biodynamiske råvarer.

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal

,

Du kunne også være interesseret i...