Ansigts creme koldrørt

Agurke dagcreme:

Mængde ca 250 gr

OBS: Følg vejledningen som angivet for det bedste resultat.

Bland først:

0,6 gr kaliumsorbat

185 gr demineraliseret vand

Tilsæt derefter når kaliumsorbat er opløst i vandet:

4 gr cremlet / hellere mindre end for meget i afvejning.

Og pisk med el.pisker til helt klart. Ingen små hvide klumper. Arbejd med en dejskraber samtidig med der piskes,ned fra siden mm. Når resten af fasen tilsættes er det umuligt at se, om der er hvide klumper fra cremlet i cremen. Så sørg for at arbejde den ordentligt igennem nu. Jeg kan godt piste et par minutter, og så lige lade det stå lidt(medens piskeriset køler af) og så gøre det færdigt.

Derefter tilsættes følgende,der på forhånd er afvejet og står klar:

12 gr agurkeekstrakt

5 gr jojobaolie øko eller borago olie øko

1 gr E.Vitamin acetat

2-3 gr hvedekimsolie vandopløselig

5 gr agurkeolie koldpresset

5 gr Vandmelon olie

40 gr aloe vera gel

Alle olier kan skiftes ud, men kun med tilsvarende meget magre olier, ellers vil det mærkes fedtet på huden.

Og ekstraktet kan skiftes med hvad man ønsker.

Ligeledes kan der tilsættes en betydelig større del af aloe vera gel efter eget valg. Men husk så at tage stilling til det fra starten, da der så skal tilsættes det tilsvarende mindre demineraliseret vand i starten.

Det her bliver en meget let og super fugttilførende creme, der også er meget velegnet til en daglig ansigts creme i den periode af året fra (synes jeg) april til oktober.

Bliver det for lidt fedt i den periode, har jeg altid en eller flere forskellige roll onns med mager olie, som jeg så bruger om aftenen/natten, så huden kan få det olie der den kan bruge.

Skal den bruges til øjen creme, anbefaler jeg, at der ikke kommes duft på, og fyld gerne den færdige creme på enten 15 ml eller 50 ml airfree flasker for bedre hygiejne.

Laves den som jeg ofte gør til ansigtscreme, kan man meget nemt forstærke den friske agurkeduft fra ekstrakt og olie med ganske få dråber agurke duftolie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *