Dagcreme med solfaktor 12 / 100 ml ☀️

120,00 DKK330,00 DKK

Meget letoptagelig og fugttilførende ansigtscreme, der er tilsat nogle af de meste hudvenlige solfiltre, til en faktor på 12.

Dertil kommer, at denne creme er tilsat ret meget af den økologiske  koldtpressede Hindbærkerneolie, som i sig selv har en ret høj beskyttelsesfaktor. Så faktor 12 er udelukkende det der kan beregnes med faktor indsatsen, men den reelle lysbeskyttelsesfaktor vil ligge en del højere på grund af hindbærkerneolien.

Der er kommet flere valgmuligheder i emballage, med den nye portion.

Den nyeste portion er netop fremstillet 24-5-2023.

Dagcremen er blevet fyldt på de praktiske 50 og 100 ml klare plastflasker, med forskellige typer pumpetoppe, med overhætte.

Der er nu mulighed for at vælge pumpen i både:

  • Sort pumpe
  • Guld og hvid pumpe
  • Sølv og hvid pumpe

Det er en flaske, der i forhold til en krukke er nem at tage med sig rundt.

Jeg har til cremen tilsat den meget dejlige duft rabarber  og hibiscus, som er utrolig frisk og ret sommerlig ☀️

Der er mulighed for at købe den i en blød 250 ml plastflaske, og så genfylde den 100 ml pumpeflaske. Der vil så på den måde være til at genfylde 2,5 gange.

Du finder genfyldningsflasken her:

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

En del kunder er er glade for at bruge den her creme året rundt. Det kan der være god fornuft i, med den stigende skarphed solen går igennem ozonlaget med året rundt. Måske ikke lige i den hårde frost og lignende, da det er en meget fugttilførende creme, der har en del både aloe vera gel og ekstrakt og vand i, og derfor dejligt hurtigt bliver optaget af huden. Men nok er bedst når det ikke lige er frost. Her er det bedre at bruge en lidt federe, og mere beskyttende creme. Jeg bruger den selv næsten hele året, også på gåture i den kolde tid, da min hud trives godt med ret lette cremer. Og den yder rigtig god beskyttelse også mod den stærke forårssol:)

Opskriften på denne creme, kan også ses her:

Fugttilførende Ansigtscreme med solfaktor 12.

Deklaration: 

Demi.vand,- Øko Aloe vera gel juice,– Parsol MCX,– Hindbærkerne ekstrakt,– Øko Hindbærkerne olie ,- Øko Jojobaolie ,- Øko Sesamolie ,- Vand opløselig Gulerodsolie,- Cremlet,- Parsol 1789,– Vandopløselig Hvedekimsolie,– E-Vitamin acetat,- Kaliumsorbat,- Duft: Rabarber og hibiscus.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal

,

Vælg låg

Hvid pumpe, Sort pumpe, Sølvpumpe, Guld pumpe

Du kunne også være interesseret i...