Sesam olie / ØKO

36,00 kr.920,00 kr.

 

INCI: Sesamum Indicum Oil

 

Økologisk.

 

Oprindelse: Koldpresset olie fra rensede sesamfrø. Ikke deodoriced.

 

Udseende: klar gylden olie

 

Duft: Meget fin olie duft. Lidt urtet.

 

Sesamolie er en letoptagelig forholdsvis mager olie. En velegnet olie til både solprodukter, Sololier, og til massage produkter m.m.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

 

Økologisk Sesamolie indeholder 45% af den essentielle fedtsyre linolsyre, en del forskellige antioxidanter og har et naturligt indhold af et stof, der gør at den yder en mindre naturlig solbeskyttelse/ faktor.

Lidt ligesom sheabutter, der også har en naturlig solfaktor omkring 4 ca.
Sesamolie ØKO er en ret mager olie, og derfor en olie  der absorberes rigtig godt af huden.

Det er derfor en olie , der gør at den er meget velegnet som basisolie i produkter til sololie, evt. i blanding med andre olier eller sollotion produkter.  De andre olier der så kombineres med bør have højere beskyttelsesfaktor, som f.eks. hindbærkerneolie.

Eller der bør tilsættes deciderede solfaktorer.

 

Derudover er Sesamolie velegnet til de fleste typer produkter, men bør aldrig opvarmes til over 70 grader, da en stor del af indholdsstofferne så ødelægges.

Men det gælder nu ret generelt for de fleste af olierne. Derfor bør fedtfasen også altid opvarmes i et vandbad, så det ikke er så nemt pludselig at få råvarerne udsat for for høje temperaturer.

 

Anvendelse:

  • Solprodukter diverse
  • ansigtscremer
  • Massageprodukter
  • Hårprodukter

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,