Dagcreme med solfaktor 12 genfyldning 250 ml ☀️

280,00 DKK

Meget letoptagelig og fugttilførende ansigtscreme, der er tilsat nogle af de meste hudvenlige solfiltre, til en faktor på 12.

Dertil kommer, at denne creme er tilsat ret meget af den økologiske  koldtpressede Hindbærkerneolie, som i sig selv har en ret høj beskyttelsesfaktor. Så faktor 12 er udelukkende det der kan beregnes med faktor indsatsen, men den reelle lysbeskyttelsesfaktor vil ligge en del højere på grund af hindbærkerneolien.

Denne her flaske er lavet, så man kan genfylde den lille fine 50 ml pumpeflaske og bruge den igen og igen….:)

Der er til at genfylde 5 gange.

Eller hvis man har købt pumpeflasken på 100 ml til at genfylde ca 2,5 gang.

Prisen er sat så du sparer emballagen, og lidt rabat. Men det her er en meget drøj creme, så overvej på hvor meget du har brug for, før du køber den her.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

En del kunder er er glade for at bruge den her creme året rundt. Det kan der være god fornuft i, med den stigende skarphed solen går igennem ozonlaget med året rundt. Måske ikke lige i den hårde frost og lignende, da det er en meget fugttilførende creme, der har en del både aloe vera gel og ekstrakt og vand i, og derfor dejligt hurtigt bliver optaget af huden. Men nok er bedst når det ikke lige er frost. Her er det bedre at bruge en lidt federe, og mere beskyttende creme.

Opskriften på denne creme, kan også ses her:

Fugttilførende Ansigtscreme med solfaktor 8.

Deklaration: 

Demi.vand,- Øko Aloe vera gel juice,– Parsol MCX,- Hindbærkerne ekstrakt,– Øko Hindbærkerne olie ,- Øko Jojobaolie ,- Øko Sesamolie ,- Vand opløselig Gulerodsolie,- Cremlet,- Parsol 1789,- Vandopløselig Hvedekimsolie,– E-Vitamin acetat,- Kaliumsorbat,- Duft: Rabarber og hibiscus.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal