Skumsæbe gør det selv sæt

125,00 DKK

Her er råvarer til at lave 1 liter af den meget drøje og lækre skumsæbe.

Det eneste du skal købe, er 1 liter Demineraliseret vand, i dit lokale supermarked. ! liter bør koste ca 8 kr.

Der er til at lave 1 portion som laves på en gang. Dette giver bedst mening, da du så kan bruge hele portionen af demineraliseret vand på engang, og bruge den tomme flaske til at opbevare resten af den færdige skumsæbe i, til efterfyldning på de to skumflasker.

Med sættet følger der to skumflasker, en på 150 ml og en på 60 ml, så er der både til at sætte en i køkken og en på badeværelset evt.:)

Med til de to skumflasker følger etiketter, der er plastetiketter, så de kan tåle at blive fugtige.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

For at lave denne opskrift, er det ikke nødvendigt med en vægt, da alt er afvejet og skal blandes af en gang.

Der skal der bruges 2 glasskåle, eller stålskåle eller lignende der kan tåle opvarmning, og skal kunne rumme mindst 1,5 liter Derudover en stor og en lidt mindre og gryder til vandbad. En grydeske og en dejskraber.

Opskriften følger med til sættet, men kan også ses her:

Skumsæbe med betain

Sættet indeholder følgende råvarer:

Jeg har lavet 5 muligheder med forskellige dufte man kan vælge imellem, der hører med til sættet. Men man kan fint vælge sine egne æteriske olier. Skal dog bare være OBS på, at udskifter man den medfølgende blanding med en anden æterisk eller duftolie, så vil det uden Polysorbate 20 perle på toppen og skal omrystes. Polysorbate 20 gør at både farve og dufttilsætning opløses i de øvrige ingredienser.

Dem jeg har valgt til at starte med, er dels sæt/ mix med æteriske olier, der i sig selv er lidt desinficerende, og så et par typer med gode dufte der gør det sjovere og vaske hænder ofte.

Det er:

Og duftolie muligheder:

God fornøjelse.

Yderligere information

Antal

Duft

Citron eucalyptus, Kirsebær, Krusemynte og grape, Lindeblomst, Melon