Shampoo bar / Pink ler / Gør det selv sæt

235,00 kr.725,00 kr.

Her er råvarer til at lave  ca 500 gr Shampoo bars.

Hvor mange det giver, afhænger af hvilke forme du vælger at bruge. Lav dem fra ca 50 gr som de mindste og max ca 120 gr for de største. Det er min erfaring at ellers bliver de for voldsomme at stå med.

Du kan også med eventuelle rester lave nogle helt små i f.eks isterninge forme, så der er til rejser og lige 2-3 vaske.

Der er til at lave 1 portion som laves på en gang. Nogle af ingredienserne kommer sammen i flasker , så det er ikke til at dele op i mindre portioner.

Men da det på ingen måde er et færdigt produkt, med en kort holdbarhed, gør det heller ikke noget.

Da det er op til dig selv, og de hårde plastforme eller bløde silikone forme du har, hvilke størrelser der kommer ud af sættet, så medfølger der heller ikke opbevaringsemballage.

Og måske vil du også hellere have Shampoo baren liggende på en rist eller lignende, så den ikke ligger og er fugtig. Eller hængende i en lærreds eller lignende pose ved bruseren.

Skulle du ønske f.eks en Alu krukke til din Shampoo bar, så finder du de forskellige størrelser her: Alu emballage. 

Hvis du vil se hvordan Shampoobaren laves, ligger der link til min You tube video her:

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

For at lave denne opskrift, kræves ikke en vægt, da det hele er afvejet i de helt præcise mængder. Der skal bruges en ret stor gerne glasskål, hvor hele portionen kan være i, og med luft til at kunne blande. Derudover skal der bruges 1 ret lille glasskåle, og en gryde den kan passe ned i, til vandbad. Ske og en dejskraber skal du også have.

Opskrifterne følger lige nu og her med til sættet, men kommer ret snart til at ligge så du selv skal hente den og kan derudover også ses her. Vær dog OBS på, at den du ser her er angivet i 100 % / 100 gr medens den mængde du har fået til sættet er 5 x 100 gr.

Hvis du indkøber alle de nødvendige Råvarer i de mindste mulige mængder, til at lave den her portion på 500 gr, er den samlede pris ca 410 kr. Det er uden duft. Og der vil så være Råvarer der næsten ikke er noget tilbage af, og andre der vil være ret meget tilbage af.

Shampoo bar med ler. 

Sættet indeholder følgende råvarer:

og hvis det vælges

Der er to forskellige dufte at vælge imellem, så det angiver du når du vælger sættet, hvilken du ønsker. Den Æteriske olie eller duftolie der kommer med til sættet, kommer for sig selv i en 10 ml flaske, da det svarer til den mængde der skal anvendes. Skulle du ikke ønske duft på din Shampoo bar, er der også mulighed for at vælge det sæt hvor der står ” Neutral”, der er pris for det fratrukket så det er det billigere.

Til sættet er der ved de Råvarer hvor det er muligt, valgt de økologiske råvarer. De Råvarer der anvendes til Shampoo bar, er alle 100 % Vegetabilske, der er dog flere af basis råvarerne man anvender til det produkt, der ikke fåes Øko.

Shampoo bar pink ler
Shampoo bar pink ler

God fornøjelse:)

Yderligere information

Antal

,

Duft

neutral, Rosentræ, Vildrose