Shampoobar: BIO Hibiscus / Gør det selv sæt

235,00 kr.725,00 kr.

 

Her er råvarer til at lave ca. 500 gr Shampoobars.

Der er til at lave 1 portion som laves på en gang. Nogle af ingredienserne kommer sammen i flasker, så det er ikke til at dele op i mindre portioner.

 

Hvor mange shampoobars det giver, afhænger af hvilke forme man vælger at bruge.

Anbefalet størrelse: min. 50 gr – max. 120 gr.

Man kan også med eventuelle rester lave nogle helt små bars i f.eks. isterningeforme, så er de lige til at tage med på rejse eller tur, og rækker til 3-4 vaske.

 

Til evt. opbevaring af din færdige shampoobar, f.eks. en alu-krukke, kan et udvalg af de forskellige størrelser ses her: Alu emballage. 

 

Natur der Virker 🦋

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

 

For at lave denne opskrift, kræves ikke en vægt, da det hele er afvejet i de helt præcise mængder. Der skal bruges en ret stor gerne glasskål, hvor hele portionen kan være i, og med luft til at kunne blande. Derudover skal der bruges 1 ret lille glasskåle, og en gryde den kan passe ned i, til vandbad. Ske og en dejskraber skal du også have.

 

Opskrifterne følger lige nu og her med til sættet. Vær dog OBS på, at den du ser her er angivet i 100 % / 100 gr mens den mængde du får til sættet er 5 x 100 gr.

Hvis du indkøber alle de nødvendige Råvarer i de mindste mulige mængder, til at lave den her portion på 500 gr, er den samlede pris ca 410 kr. Det er uden duft. Og der vil så være Råvarer der næsten ikke er noget tilbage af, og andre der vil være ret meget tilbage af.

Shampoo bar med ler. 

Sættet indeholder følgende råvarer:

og hvis det vælges

 

Der er en duft at vælge imellem til det her sæt, så du angiver når du vælger sættet, om du ønsker duft med til eller det sæt uden. Duftolie der kommer med til sættet, kommer for sig selv i en 10 ml flaske, da det svarer til den mængde der skal anvendes. Skulle du ikke ønske duft på din Shampoo bar, er der også mulighed for at vælge det sæt hvor der står ” Neutral”, der er pris for det fratrukket så det er det billigere.

Til sættet er der ved de Råvarer hvor det er muligt, valgt de økologiske råvarer. De Råvarer der anvendes til Shampoo bar, er alle 100 % Vegetabilske, der er dog flere af basis råvarerne man anvender til det produkt, der ikke fås som ØKO.

Shampoo bar med BIO Hibiscus og Kaolin
Shampoo bar med BIO Hibiscus og Kaolin

Shampoobar Hibiscus Opskrift

 

Hvis du vil se hvordan Shampoobaren laves, ligger der link til min Youtube video her:

 

God fornøjelse :)

 

Yderligere information

Antal

,

Duft

neutral, Syren