Hibiscus pulver BIO

30,00 DKK240,00 DKK

Inci: Hibiscus sabdariffa

Oprindelse: Tørrede blomster / fintmalet.
Hibiscusblomsten er i slægt med katostfamilien med ca. 200 arter, som består af især små træer og buske, der har oprindelse i Afrika, Polynesien og Asien.

Udseende: Stærk rød/pink farve

Duft: Urtet, blomsteragtig

Hibiscus er rig på antioxidanter og AHA syre.

Ryd

Beskrivelse

Hibiscus er fuld af antioxidanter, elastin og AHA. Det er en blomst, der, når den anvendes i hudpleje, har store anti-aging fordele for huden, idet den bevarer hudens egen elastin. Elastin er det, der får huden til at se fast og ungdommelig ud.

Hibiscus er sprængfyldt med C vitamin, som er en vital del af hudens collagenproduktion. Blomsten er ligeså rig på en bestemt antioxidant kaldet anthocyanin, som er med til at bekæmpe frie radikaler, forebygge aldringstegn og formindske inflammation i huden. Blomsten indeholder desuden alpha hydroxy acids (AHA), der hjælper til at eksfoliere huden. AHA syrerne er kendt for også at reducere hyperpigmentering, såsom ar efter acne, og for at lysne hudens egen tone.

Hibiscus indeholder desuden megen planteslim, som ikke lyder så lækkert, dog hjælper det til at holde huden fugtet. Ligeså tilfører hibiscus fugt og elasticitet til håret. Når hibiscus tilsætte shovedbunden, eksfolierer AHA syrerne blidt døde hudceller og balancerer hovedbundens pH-værdi.
Bruges Hisbiscus til hårprodukter, anvendes den til tørt og/eller skadet hår.

Hisbiscus fremkalder sjældent en allergisk reaktion og kan anvendes til alle hudtyper.

Hibiscuspulver har en smuk, rød/mørk pink farve, som egner sig godt til farvning af både faste sæber og læbebalsam.

Velegnet til produkter som:

  • Shampoo
  • Hårkur
  • Badebobmer
  • Fast sæbe
  • Læbebalsam med farve
  • Fugtighedscreme
  • Ansigtsrens
  • Ansigtsmaske – og scrub

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , ,