Sofi tix Bredbånd

50,00 kr.430,00 kr.

Inci: Titanium Dioxide (Nano), Simethicone, Zink Oxide

  • Mineralsk UV – A/ UV – B filter.
  • Partikelstørrelse:  < 20 nm
  • Kun opløselig i Olie, eller indarbejdet i creme/lotion.

Indsatsmængde: Der kan bruges op til 15%. Dog vil jeg anbefale maks 10 %, da den ved de højere indsatser, begynder at farve lidt hvid på huden, og bliver sværere både at arbejde ind i produkt eller olie, og at smøre ud på huden.

Dosering: per % SoFi Tix i den samlede mængde creme/ Olie, giver en LSF/ Lysbeskyttelsesfaktor, på ca 2.

Dvs ved en mængde creme/ olie på 100 gr og 10 % SoFi Tix bredbånd, opnåes= LSF / lysbeskyttelsefaktor  på ca 20.

Ved den max indsats på 15% opnåes en LSF / Lysbeskyttelsesfaktor på ca 30.

Der foreslåes flere steder, at når man tilsætter en ret høj % sats af SoFi Tix bredbånd, kan man lette hvordan den indarbejdes i produktet, og også hvordan den betydeligt lettere fordeles på huden ved at tilsætte en silikone olie. Det er rigtig vigtigt for at opnå en ordentlig Sol beskyttelse.

Nu synes jeg ikke silikone olie er noget man skal bruge, og der er da heldigvis rigtig mange naturlige produkter der gør det samme, og næsten bedre end silikone olie.

Det er f.eks:

De kan alle enkelt tilsættes produktet, ved at erstatte en del af olien med den af dem man ønsker. Brug omkring 8-10% af en af dem, det vil give et rigtig godt resultat.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Sofi tix bredbånd, er et produkt, der på den letteste mest naturlige og ufarlige måder, giver en meget høj beskyttelse af huden.

I en creme eller olie giver Sofi tix en solblokker effekt mod både UV – A og UV – B stråler.

Både Titandioxyd og Zinkoxyd, er naturligt forekommende mineraler, der er helt ugiftige.

Her til Solfilter, er Titandioxid så fint forarbejdet/ malet, at den kommer i en så lille partikelform, at den lader sig optage af huden. Efterlader ikke en hvid hinde på huden. Ikke at forveksle med almindelig mineralsk titandioxyd, der er langt grovere i konsistensen, og primært bruges til makeup til underlag for farver.                                                                                  Udgangspunktet for dem begge er dog selvfølgelig det samme, det er kun forarbejdningen der er anderledes, og gør at det bliver til et produkt, der egner sig til et helt andet formål.

Titandioxid absorberer hovedsageligt UV – A strålerne , medens Zinkoxyd primært absorberer UV- B stålerne. Så denne sammensætning af de her to mineralske solfiltre giver en ret unik og meget anvendelig Solbeskyttelses kombination.

Med en indsats mængde på 10% i en olie eller creme, opnåes en lysbeskyttelsesfaktor på 20 der er lig med en beskyttelseseffekt på 95% af UVB strålerne.

Giver ikke overhovedet en variabel faktor, hvis der kommes mindre i. Det eneste der er tale om, er lysbeskyttelsesfaktoren, hvor som fremstilleren har orienteret, der er en lysbeskyttelsesfaktor på LSF 2% pr gr. Og det modsvarer så, at ved en indsatsmængde på 10%  vil der være en beskyttelsesfaktor på 95%.

Især ved leverpletter er det vigtigt at smøre godt med et produkt med en høj LSF.

Produkter som naturligt har et meget højt indhold af karoten, er med til at gøre, at huden får en bedre LSF. Altså at huden kommer til at tåle solens stråler bedre.

De produkter der har højt naturligt indhold af Karoten er f.eks:

  • Øko Gulerodsolie
  • Karotin/ Kan ikke bruges ren, men kun i mindre doser da den farver meget.
  • Havtorneolie koldpresset . Kan ikke bruges ren, men kun i mindre doser da den farver meget.
  • Bio Havtorneolie / Kan ikke bruges ren, men kun i mindre doser da den farver meget.
  • Øko Gulerodsolie udtræk. Kan bruges ren eller i blandinger med andre olier.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , ,